Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

κάποιοι ακόμα και σήμερα συνεχίζουν στο ίδιο βιολί σχεδιασμών.

«Τσεκούρι» στις ελπίδες για απεγκλωβισμό από το μνημόνιο
ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..
Σαν να μην έφταναν τα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια η Ν.Δημοκρατία στην Αργολίδα, κάποιοι ακόμα και σήμερα συνεχίζουν στο ίδιο βιολί σχεδιασμών. Οι κύριοι αυτοί, αφού πρώτα προσέγγισαν τον Δήμαρχο Ναυπλίου, Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ο οποίος σημειωτέον έχει συζητήσει το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Πρόεδρο της Ν.Δημοκρατίας, στη συνέχεια προσπάθησαν να υπονομεύσουν κάθε άλλη υποψηφιότητα για να προωθήσουν τον Χ. Καλαντζή, τον οποίο και παρουσιάζουν ως επιλογή του Α. Σαμαρά. Έναν άνθρωπο χωρίς καμία ιδιαίτερη παρουσία στα δρώμενα του νομού. Ο κ.Καλαντζής σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις του δηλώνει οικονομολόγος .



Αλλά ως υποψήφιος Βουλευτής θα πρέπει να στείλει στη Νέα Δημοκρατία βιογραφικό και επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου του. Ένα πτυχίο που δεν υπάρχει , αφού το μόνο που διαθέτει μέχρι σήμερα είναι απολυτήριο λυκείου. Την ώρα λοιπόν που ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τα κατάλληλα στελέχη που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση, οι γνωστοί - άγνωστοι παραγοντίσκοι του νομού με νύχια και με δόντια σπρώχνουν έναν υποψήφιο - και μάλιστα ως δήθεν <<επιλογή Σαμαρά>>- χωρίς καμία διοικητική πείρα, χωρίς τα ουσιαστικά και ούτε καν τα ελάχιστα τυπικά προσόντα. Να ξέρουν όμως ότι με τις μηχανορραφίες τους δεν εκθέτουν τη Ν.Δ, αλλά μόνο τους εαυτούς τους στα μάτια του κόσμου. Άσε που σε πρόσφατη δημοσκόπηση της ALCO , ο υποψήφιός τους πάτωσε. Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: