Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Χρήση ΑΚ-47 Καλάσνικοφ έκαναν χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην Κόριθνο!

Image απίστευτα στο τομέα της (μη...) ασφάλειας στην χώρα εξακολουθούν: Χρήση ΑΚ-47 Καλάσνικοφ έκαναν χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην Κόριθνο!Ήταν λίγη ώρα μετά την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four, όταν οπαδοί του «τριφυλλιού» πραγματοποίησαν εισβολή στα γραφεία συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στην Κόρινθο।

Το περιστατικό αυτό άναψε τα αίματα και αμέσως οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν – προσωρινά, όπως αποδείχθηκε – μετά και την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έτρεψαν σε φυγή τους χούλιγκαν. Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελείωσε εκεί. Με ύβρεις και απειλές, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να… τακτοποιήσουν τις μεταξύ τους διαφορές, συνεχίζοντας άλλου τον καβγά. Έτσι έδωσαν ραντεβού για μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία Κορίνθου, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους!

Το ραντεβού κλείστηκε και στο σημείο πήγαν επτά οπαδοί του ΠΑΟ. Ξαφνικά τρεις άγνωστοι, που σύμφωνα με τις Αρχές, εκτιμάται ότι ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, τους επιτέθηκαν, πυροβολώντας εναντίον τους με ΑΚ-47! Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν στα πόδια δύο οπαδοί του «τριφυλλιού» ηλικίας 27 και 28 ετών. Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κορίνθου. Αίσθηση προκαλεί, εντούτοις, το γεγονός, ότι οι ίδιοι ισχυρίστηκαν στην Αστυνομία ότι τους πυροβόλησε ένας Ρομά και όχι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Εν τω μεταξύ, σε έρευνα των Αρχών στον τόπο του επεισοδίου βρέθηκαν και περισυλλέγησαν συνολικά 12 κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Το περιαστατικό πρέπει να ανησυχήσει τις υπηρεσίες ασφαλείας, αφού φαίνεται ότι πλέον τα ΑΚ-47 δεν χρησιμοποιούνται από "κοινούς" παρανόμους, αλλά έχουν διαχυθεί και σε ευρύτερα στρώματα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: