Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ποιός κοροϊδεύει ποιόν σ' αυτό το Κράτος?

Διαβάζω παντού για την κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών από τους 250 αλλοδαπούς που ήρθαν στη χώρα χωρίς νόμιμες διατυπώσεις (όπως την τελευταία δεκαετία έρχονται κατά μιλλιούνια) και αδυνατώ να απαντήσω στα ερωτήματα που σφυρίζουν στο μυαλό μου και στο μυαλό πολλών άλλων.
"1) αν σπάσω λουκέτα και αλυσίδες σε δημόσιο (ή και ιδιωτικό) κτίριο, θα συλληφθώ πάραυτα, ή όχι; Κρίνοντας πάντως από το ότι ο τυπάκος που παραβίασε την πόρτα της Νομικής για να μπουκάρουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες παραμένει άφαντος και ατιμώρητος, προφανώς η συγκεκριμένη πράξη δεν είναι αξιόποινη... 2) ο όρος "ΛΑΘΡΟμετανάστης", προφανώς καταδείκνυει κάποιον που ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχει εισέλθει σε έναν τόπο. Αν δεν απατώμαι, ο Νόμος στην περίπτωση αυτή, ακόμα και μέσα από τις όποιες διαδικασίες υπάρχουν επί της παρούσης, προβλέπει ως καταληκτική ενέργεια την απέλαση...να υποθέσω ότι μόλις λήξει όλο αυτό το τσίρκο και οι "απεργοί πείνας" εξέλθουν του κτιρίου της Σχολής, θα συλληφθούν και βάσει διαδικασίας θα οδηγηθούν έξω από τα σύνορα της χώρας μας;...3) πώς και από ποιους αυτοί οι "ταλαίπωροι", "φτωχοί" και "ζώντας κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης στη χώρα τους" άνθρωποι βρίσκουν τουλάχιστον € 3.000 για να πληρώσουν τους τύπους που τους φυγαδεύουν με κάθε μέσο προς τα Ελληνικά σύνορα;...4) γιατί οι συγκεκριμένοι εισβολείς (γιατί, να με συγχωρείτε, αλλά "καταληψίες" δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω...) ξεκίνησαν από την Κρήτη για να στηρίξουν τον "δίκαιο αγώνα" τους και δεν προτίμησαν την "κατάληψη" κάποιου τοπικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος; Θα τους έμεναν στην τσέπη και τα χρήματα για τα εισιτήρια...εκτός αν δεν τα πλήρωσαν οι ίδιοι..."
Ένας άλλος επίσης ανώνυμος σχολιαστής ( ο κόσμος φοβάται να εκφραστεί επώνυμα γι' αυτό το θέμα μάλλον) επισημαίνει:
"Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός της άκρας αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ κλπ) έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο. Μπλέκουν την παιδεία με τα τόσα προβλήματα που έχει και με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Πλήρης διάλυση δηλαδή. Τα δε "αθώα" των ανακοινώσεων ότι δήθεν οι 300 έχουν αιτήματα κλπ δεν κρύβει τη πραγματικότητα ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι (της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ κλπ) σχεδίασαν την μεταφορά και την εγκατάσταση των μεταναστών στη Νομική (δεν ήταν δυνατόν να πράξουν κάτι τέτοιο μόνοι τους οι μετανάστες). Η κατάληψη της νομικής γίνεται με σχέδιο διαφήμισης των ακροαριστερών αυτών παρατάξεων και για ανακούφιση της ατομικής ψυχολογικής πίεσης που ενδεχομένως αισθάνονται αυτά τα άτομα που επιμένουν να δρουν παρορμητικά χωρίς να υπολογίζουν τίποτε. Δεν σκέφτηκαν πχ ότι η κίνηση αυτή ακουμπάει στα ανακλαστικά του μεγάλου συντηρητικού μέρους της κοινωνίας (και όχι μόνο) και μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών και φουντώνει το μίσος και εγκυμονεί κινδύνους επέκτασης των συρράξεων και των αντιπαλοτήτων. Έρμαια μιας σεχταριστικής πολιτικής κάνουν ότι τους καπνίσει και δεν δίνουν πεντάρα για τα αποτελέσματα των πράξεών τους και επί πλέον βάζουν το άσυλο σε νέα δοκιμασία. Ανήκω στον χώρο της αριστεράς, κατανοώ και συμπονώ τα προβλήματα των μεταναστών αλλά κάπου πρέπει να μπει και μια διαχωριστική γραμμή. Έλεος με τον επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ!"
Και εγώ βάζω τα δικά μου αναπάντητα ερωτήματα, παρά τις αυτονόητες απαντήσεις τους, που όλοι τις ξέρουμε και προπαντός αυτοί που μας "δουλεύουν". 
Αναρωτιέμαι λοιπόν και εγώ η άσχετη αν πληροφορίες εντόπιζαν ένα ΙΧ, ή ταξί, ή φορτηγό να μεταφέρει έστω και 5 ή 10 λαθρομετανάστες (όχι 250) δεν θα είχε κατασχεθεί το όχημα και ο οδηγός και διακινητής θα είχε συλληφθεί για το κακούργημα της προώθησης παράνομων αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας?? Όσο για το πανεπιστημιακό άσυλο όλοι ξέρουμε ότι δεν καλύπτει τα τελούμενα κακουργήματα. Και η εγκατάσταση εκεί αυτών των δύστυχων λαθρομεταναστών έχει γίνει με την τέλεση του παραπάνω κακουργήματος της παράνομης διακίνησης και εγκατάστασής τους στη Χώρα. Τώρα τι ζητάνε η Κυβέρνηση από την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και τους πρυτάνεις, τι ζητάει η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση και από τους δύο και οι εισαγγελείς από τους πρυτάνεις και την κυβέρνηση, εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει... Μήπως κατάλαβε κανείς από εσάς?? Ποιος δουλεύει ποιόν σ' αυτή τη Χώρα? Μάλλον όλοι οι παραπάνω δουλεύουν εμάς με εργαλείο τους την αθλιότητα και τη δυστυχία κάποιων αλλοδαπών προσφύγων που κανείς δεν ξέρει για ποιό σκοπό μπήκαν στην Ελλάδα... φαντάζομαι όχι για να βρουν τον ...παράδεισο, αφού εδώ πια όλα οδηγούν στην κόλαση...
Λυπόμαστε όλοι γι' αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους, αλλά όταν σήμερα η πλειοψηφία των ημεδαπών δεν έχουν εργασία, ασφάλεια, υγεία, φάρμακα, λόγω της κρίσης, τι μπορεί να προσφέρει το κράτος αυτό, πια σ' αυτούς τους ανθρώπους εκτός από εξαθλίωση και παρανομία?
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: