Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τάσος Μητρόπουλος-Νένα Χρονοπούλου-μυστικός γάμος στο Τολό


Κάτω από τη μύτη ρεπόρτερ και παπαράτσι παντρεύτηκαν μυστικά ο «Ράμπο» και η Νένα Χρονοπούλου, επιβεβαιώνοντας ότι αν δεν θέλεις να σε βρούνε τα αδιάκριτα βλέματα δεν σε βρίσκουν!
Ο βετεράνος των γηπέδων και η γοητευτική ηθοποιός τη Δευτέρα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε ένα απόλυτα ρομαντικό περιβάλλον. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε -δίχως να το αντιληφθεί κανείς- στο Στήθος της Αφροδίτης, στο Τολό, στο εκκλησάκι των Δώδεκα Αποστόλων που βρίσκεται στο Καραφωνήσι.
Το μυστήριο τελέστηκε στις 6.00 το απόγευμα, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Η νύφη έφτασε με καΐκι και ο ιππότης της την υποδέχτηκε με τον γιο της, τον μικρό Χρήστο.
Καλεσμένοι δεν υπήρχαν, παρά μόνο ο Αντώνης Αγαπίου, οστεοπαθητικός γιατρός και καλός φίλος του ζευγαριού, που εκτέλεσε χρέη κουμπάρου.
Η Νέα θύμιζε πριγκίπισσα με το νυφικό της (σε μπλε ρουά χρώμα, με λεπτομέρειες από μεταλλικές παγέτες και τον ένα ώμο ακάλυπτο), διά χειρός του προσωπικού της φίλου Βασίλειου Κωστέτσου. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας ήταν κοντά της και επιμελούνταν το styling της μέχρι την τελευταία στιγμή. Το βέλο, με φτερά στρουθοκαμήλου στο ίδιο χρώμα, και η γούνα, σε επίσης μπλε ρουά απόχρωση, συμπλήρωναν τέλεια το γαμήλιο look.
Εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ότι ο Τάσος Μητρόπουλος φορούσε το ίδιο κοστούμι με τον γιο της Νένας (επίσης με τη σφραγίδα του Βασίλειου Κωστέτσου). Και τα δύο ήταν σε μεταλλικό ανθρακί χρώμα, με πουκάμισο ασορτί με το χρώμα του νυφικού. Μάλιστα, λίγο πριν τον γάμο χάθηκε το παπιγιόν του Τάσου, αφού το είχαν ξεχάσει στην Αθήνα!
Η εκκλησία ήταν υπέροχα στολισμένη, σε μπλε ρουά με ιβουάρ πινελιές, θυμίζοντας κάτι από το «Πλοίο της αγάπης». Όχι τυχαία, αφού τον στολισμό επιμελήθηκε η προσωπική φίλη της ηθοποιού, Βιργινία, με την κόρη της Αγγελίνα. Οι μπομπονιέρες ήταν φτιαγμένες από ιβουάρ τούλι με μπλε κορδέλα.
Ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Ντελής, καλός φίλος του ζευγαριού, απαθανάτισε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ενώ η σύζυγος του Κωνσταντίνα Μακρή επιμελήθηκε το make-up της Νένας. Η αδελφική φίλη της ηθοποιού, Βικτώρια Μπρα, επιμελήθηκε τη νυφική coiffe.
Όσο για την τοποθεσία που επέλεξαν, μόνο τυχαία δεν ήταν. Το ζευγάρι έχει το εξοχικό του στο Τολό, με θέα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Εκεί στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα, με παραδοσιακό γουρουνόπουλο της Πελοποννήσου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από έναν μήνα δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους σε τοπικό έντυπο του Ναυπλίου, ακριβώς για να μην το πάρει κανείς είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: