Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Μπεγλίτης κατά Τατούλη: «Δεν ανεβαίνω στο ίδιο...μπαλκόνι με τον Καρατζαφέρη»


Σε κυριότερο πολέμιο της υποψηφιότητας Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει μετατραπεί ο Πάνος Μπεγλίτης. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ξεκαθαρίσει ήδη από τον Ιούνιο ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την υποψηφιότητα Τατούλη, τασσόμενος υπέρ της καθόδου ενός στελέχους προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, σχολιάζοντας τη στήριξη της υποψηφιότητας Τατούλη από το ΛΑΟΣ, ο Πάνος Μπεγλίτης τόνισε με νόημα: «Δεν ανεβαίνω στο ίδιο...μπαλκόνι με τον Καρατζαφέρη»
Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο, όταν ρωτήθηκε ότι ακούγεται ευρέως στην Πελοπόννησο πως το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη πρώην βουλευτή της ΝΔ, ως περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο κ. Μπεγλίτης απάντησε χαρακτηριστικά: «Αυτή η αθλιότητα, κάποιοι να γυρίζουν σαν γυρολόγοι δεξιά και αριστερά, πρέπει κάποτε να σταματήσει», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ με τη σοβαρότητα που το διακρίνει, δεν νομίζω ότι έχει λόγους να στηρίξει στην Πελοπόννησο τον Πέτρο Τατούλη. Υπάρχουν σημαντικές προσωπικότητες μέσα στον χώρο μας».
Διαβάστε το παλαιότερο ρεπορτάζ της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης πατώντας εδω
http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=3069

1 σχόλιο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

ΟΧΙ στους πράσινους ή μπλε υπηρέτες της τρόικας και της αντιλαϊκής πολιτικής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ