Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

"Φεστιβάλ Άργους 2010"

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Δήμου Άργους Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ 2010», που διοργανώνει ο Δήμος Άργους & η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, προσπαθούμε να αναδείξουμε το «υπαίθριο αρχαιολογικό μουσείο του Άργους» καθώς και σημαντικούς καλλιτέχνες από το δικό μας το τόπο.
Στις 4 Αυγούστου, φιλοξενούμε σε ένα σημαντικό μνημείο της πόλης μας, το Κριτήριο - Νυμφαίο, έναν Αργείο με αξιόλογη καλλιτεχνική παρουσία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Άγγελο Παπανδριανό.
Μαζί με τον Άγγελο θα ¨περιπλανηθούμε¨ σε μια ονειρική βραδινή μουσική διαδρομή με αξέχαστες επιτυχίες των καταξιωμένων συνθετών και μουσικών, όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Τάκης Σούκας, ο Μίμης Πλέσσας, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κ.ά. Συνοδοιπόροι του Άγγελου είναι ο Βασίλης Θεοδωράκογλου στο Πιάνο & στα Πλήκτρα και ο Σταύρος Δεριζιώτης στο Μπουζούκι.
Σας περιμένουμε όλους τους λάτρεις του είδους, αλλά και όλους τους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού, για μια μοναδική μουσική συνάντηση με ¨ανοιχτά παράθυρα¨ της ελληνικότητας του τραγουδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: