Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Θα μας βοηθήσετε κι εμάς κ. Ιερώνυμε??

http://enomenoiblogers.blogspot.com
Μας είπε ο κ. Ιερώνυμος ότι: 
«Το κράτος μας λέει, δεν ξέρω τι έσοδα έχεις, εγώ θέλω το 20% από αυτά που εισπράττεις. Αυτό είναι αντισυνταγματικό. Και πολεμιέται τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι όμως και ανήθικο. Πως θα πας να πάρεις από τον άλλον το 20%, όταν μπορεί να μην βγάζει τα έξοδά του;».

Και εμείς ρωτάμε:
Το ότι κόβουν το δώρο και τις αποδοχές από τους μισθωτούς εργαζόμενους, που είναι δικαιώματα κατακτημένα, εδώ και αιώνες, με αίμα και αγώνες, δεν είναι ανήθικο? 
Δεν είναι παράνομο και αντισυνταγματικό??
Εμείς όμως με τι προσόντα και με τι δυνάμεις θα προσφύγουμε ακόμη και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, που η Εκκλησία μας, απειλεί ότι θα προσφύγει κατά του Κράτους?
Ποιός θα μας βοηθήσει εμάς να βρούμε το δίκιο μας?
Αφού είναι γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανοίξουν τέτοιες δίκες και γι' αυτό ισχύει το "όπου φτωχός κι η μοίρα του"!
Γιατί τελικά το δίκιο είναι πάντα με το μέρος των ισχυρών και αυτών που το ...φυσάνε το χρήμα!! Και το ότι η Εκκλησία μας είναι ανάμεσα σ' αυτούς νομίζω ότι δεν χωρά αμφιβολία!

Ζητάμε λοιπόν από τον κ. Ιερώνυμο να βοηθήσει και τον ελληνικό λαό να προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, και να μας παραχωρήσει τους νομικούς παραστάτες της Εκκλησίας, για να μας υπερασπιστούν κι εμάς και να βρούμε το δίκαιο, ηθικό και συνταγματικό δικαίωμά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: