Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ξυλαδαρμοί προέδρων της ΓΣΕΕ...

Από την Ηλέκτρα Γραμματικού
Δεν γίνεται δεν πάει άλλο πρέπει η ΓΣΕΕ να κάνει εκκαθαρίσεις και να εκπροσωπεί σύμφωνα και με το όνομά της μόνο εργάτες η εν πάσει περιπτώσει εργαζόμενους των χαμηλότερα αμειβομένων τάξεων.
Δεν είναι σωστό και πολλές φορές είναι και προκλητικό να εκπροσωπούνται από την ΓΣΕΕ υψηλόβαθμα στελέχη Τραπεζών ΔΕΚΟ και επιχειρηματικά στελέχη. Με το χέρι στην καρδιά κανείς δεν μπορεί να συμπεριλάβει στις τάξεις της εργατιάς, τους κατά καιρούς διατελέσαντες προέδρους της ΓΣΕΕ, όπως Κανελλόπουλος-Πρωτόπαπας-Πολυζωγόπουλος-Παναγόπουλος οι οποίοι...




ήταν παραφωνία μέσα στην εργατική τάξη την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν και την οποία χρησιμοποίησαν για να αναρριχηθούν στα βουλευτικά αξιώματα. Είναι αταίριαστο νομίζω αυτοί οι γιάπηδες και λεπτεπίλεπτοι και μορφωμένοι καταφερτζήδες να εκπροσωπούν τους εργάτες της πιο φτωχής και υπό πτώχευση χώρας.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι μιας άλλης τάξεως και απορώ γιατί εμμένουν να θέλουν να μπλέκονται με την εργατιά, και μου φαίνεται ότι η εμμονή τους αυτή ίσως να συμπεριλαμβάνει και κάποιο δόλο, κάποιες βλέψεις, στο να μπορέσουν πιο εύκολα να επικρατήσουν σ΄ένα πιο χαμηλού επιπέδου οργανωμένου εργατικού κινήματος.
Φαίνεται ότι σαν αρχηγοί του εργατικού κινήματος δεν εμπνέουν τους εργαζόμενους, ή για να το πώ πιο ωμά δεν τους θέλουν στην ηγεσία, τώρα για το πώς τα καταφέρνουν και πιάνουν τα πρωτεία ας μην το αναλύσουμε εδώ.
Απόδειξη του ότι δεν τους θέλουν στην ηγεσία είναι οι απαράδεκτοι ξυλοδαρμοί που υπέστησαν ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Πολυζωγόπουλος και ο σημερινός κ. Παναγόπουλος. Τι άλλο να πώ δεν είναι ομαλό νομίζω να δέρνεις τον πρόεδρο σου, αυτόν που μαζί του πρέπει να σε συνδέουν κοινοί αγώνες, φιλία, αγάπη, συναδελφικότητα και αγωνιστική αυταπάρνηση για τον κοινό αγώνα. Εδώ φαίνεται καθαρά ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα των εργαζομένων και αυτού που τους εκπροσωπεί!!!
Αρα πρέπει να τεθεί σε νέα βάση, το ποιοι θα αποτελούν την ΓΣΕΕ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: