Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Τα πτώματα των δύο ψαράδων εντοπίστηκαν στον όρμο Βουρλιά, στον Αργολικό κόλπο



Οι έρευνες του λιμενικού συνεχίζονται... - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
1

Επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά τις 09.00 οι φόβοι των συγγενών τους. Οι έρευνες του λιμενικού συνεχίζονται...

Τα πτώματα των δύο ψαράδων εντοπίστηκαν στον όρμο Βουρλιά, στον Αργολικό κόλπο και μεταφέρονται στο νοσοκομείο για τη διαδικασία της αναγνώρισης. Οι έρευνες του λιμενικού συνεχίζονται καθώς στη μοιραία βάρκα ήταν ακόμα ένας ψαράς που για την ώρα αγνοείται.
.
Σκάφη του λιμενικού χτένισαν το βράδυ τον Αργολικό κόλπο, χωρίς όμως να υπάρξει κανένα σημείο ζωής από τους 3 ψαράδες, που αγνοούνται από το μεσημέρι της Κυριακής (31 Ιανουαρίου) όταν βγήκαν για ψάρεμα.

Το βράδυ της Κυριακής, η βάρκα που επέβαιναν βρέθηκε αναποδογυρισμένη, χωρίς όμως  να εντοπιστούν οι ίδιοι. Το λιμενικό είχε ανακοινώσει αρχικά πως οι αγνοούμενοι ψαράδες ήταν τέσσερις. Αργότερα όμως διαπιστώθηκε ότι στη βάρκα επέβαιναν τρία άτομα.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι. Τρεις φίλοι ψαράδες νοίκιασαν μια βάρκα, για να πάνε για ψάρεμα ανοιχτά του Αργολικού. Το γεγονός ότι καθυστέρησαν να επιστρέψουν, χωρίς μάλιστα να πάρουν κάποιο τηλέφωνο, ανησύχησε τόσο τους συγγενείς τους όσο και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεων σκαφών. Αργά το απόγευμα ειδοποιήθηκε το λιμενικό και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους...

Στις έρευνες που συνεχίζονται παίρνουν μέρος σκάφη του λιμενικού, ένα ελικόπτερο super puma και ένα ιδιωτικό αλιευτικό σκάφος. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: