Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τραγωδία στον Αργολικό - Νεκροί και οι 3 αγνοούμενοι ψαράδες



Λίγο μετά τις 10.00 εντοπίστηκε το τελευταίο πτώμα από σκάφη του λιμενικού...

Τα πτώματα των ψαράδων εντοπίστηκαν στον Αργολικό κόλπο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τη διαδικασία της αναγνώρισης. Σκάφη του λιμενικού εντόπισαν λίγο μετά τις 09.00 τα πτώματα δύο ψαράδων στον όρμο Βουρλιά και μία ώρα αργότερα η τραγωδία ολοκληρώθηκε.





Όλη τη νύχτα σκάφη του λιμενικού χτένισαν τον Αργολικό κόλπο, χωρίς όμως να υπάρξει κανένα σημείο ζωής από τους 3 ψαράδες, που είχαν εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Κυριακής (31 Ιανουαρίου) όταν βγήκαν για ψάρεμα. 

Το βράδυ της Κυριακής, η βάρκα που επέβαιναν βρέθηκε αναποδογυρισμένη, χωρίς όμως  να εντοπιστούν οι ίδιοι. Το λιμενικό είχε ανακοινώσει αρχικά πως οι αγνοούμενοι ψαράδες ήταν τέσσερις. Αργότερα όμως διαπιστώθηκε ότι στη βάρκα επέβαιναν τρία άτομα.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι. Τρεις φίλοι ψαράδες νοίκιασαν μια βάρκα, για να πάνε για ψάρεμα ανοιχτά του Αργολικού. Το γεγονός ότι καθυστέρησαν να επιστρέψουν, χωρίς μάλιστα να πάρουν κάποιο τηλέφωνο, ανησύχησε τόσο τους συγγενείς τους όσο και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεων σκαφών. Αργά το απόγευμα ειδοποιήθηκε το λιμενικό και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: