Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Φεστιβάλ βιβλίου

http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS
Η Μαρια Τζιριτα που ειναι απο την πατριδα μας παρουσιασε τα βιβλιο της ,
παρα την βροχή ευχόμαστε στην Τολιανή πατρίδα μας καλή επιτυχία και έμπνευση για συνέχεια 
θα την βρειτε εδώ http://mariatzirita.blogspot.com/
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Περιπετειώδης η χθεσινή μέρα, καθώς απ'το πρωί - ή μάλλον το προηγούμενο βράδυ - έβρεχε συνεχώς! Μέχρι το μεσημέρι που ο καιρός άρχισε να δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης, δεν ήξερα αν θα γίνει η έκθεση ή όχι. Τελικά όμως η βροχή σταμάτησε κι η έκθεση έγινε κανονικά, με λιγοστό όμως κόσμο. Πολλοί από σας που περίμενα δεν ήρθατε κι υποθέτω ότι ήταν λόγω καιρού...
Όπως και να'χει, ήταν μια όμορφη βραδιά, είδα αρκετούς φίλους και απέκτησα μερικούς ακόμα - Νικήτα, για σένα το λέω! Χάρηκα πολύ που ξαναείδα τα παιδιά από τον Ψυχογιό, κάθε φορά στις εκθέσεις το διακεδάζουμε με την καρδιά μας, ειδικά όταν έχουμε τον Τέλη με τα αστεία του και τα πειράγματά του! Μέχρι και στην μηχανή του με ανέβασε και με φωτογράφιζαν κι ο κόσμος που περνούσε σταματούσε και κοιτούσε παραξενεμένος, προσπαθώντας να καταλάβει αν γυρίζουμε καμιά διαφήμιση!
Το Ζάππειο ολοφώτιστο, επιβλητικό και πανέμορφο. Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτός ο χώρος, νομίζω πως είναι η ομορφότερη έκθεση βιβλίου που έχει γίνει ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφτείτε, είναι μια υπέροχη βόλτα μέσα σε μια όαση πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας μας. Συνδυάζεται δε άριστα με καφεδάκι στην Αίγλη!
Μην παραλείψετε να περάσετε από το περίπτερο των εκδόσεων "Παρά Πέντε" και να χαζέψετε, πέρα από τα κόμικς, τα εκπληκτικά μπλουζάκια με τα πρωτότυπα και πολυ έξυπνα λογότυπα! Προσωπικά αγόρασα ένα που γράφει "When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better!"....!!!
Εγώ θα είμαι και πάλι εκεί την επόμενη Κυριακή, 20/9, το απόγευμα κι ελπίζω όσοι δεν τα καταφέρατε χθες, να έρθετε τότε. Till then, να μου είστε καλά και καλή σας βδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: