Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Μανιακός με καραμπίνα στην 113 Π.Μ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ PIT BULL
Tον βρήκε η αστυνομία μετά από αιτησή Φιλόζωων , τον ενημέρωσε οτι απο εβδομάδα με εντολή εισαγγελέα θα πάρουνε το ζωάκι .Kατατέθηκαν σε όλη την χώρα μηνύσεις μια απαραίτητη διευκρίνηση δεν ανέδειξα εγώ το θέμα το θέμα βγήκε απο το http://www.adespoto.gr/
και φιλοζωικες οραγωσεις στο facebook
.Τωρα τι να πω???
να του ξεριζωσω τα αχαμνα?? πρωτου διαβάσετε το άρθρο να πώ ότι θα απαιτήσω να περάσει ψυχολογικές εξετάσεις γιατί ανήκει στον Ελληνικό στρατό και βέβαια τα στοιχεία του αφού ειναι στρατιωτικος και υπαγεται στο στρατοδικείο αυτή η απλή ΕΔΕ που είπε ο διοικητής του για κουκούλωμα αλλού
ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σκηνές φρίκης αντίκρισαν αξιωματικοί και φαντάροι στην 113 Πτέρυγα Μάχης στη Θεσσαλονίκη, όταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα τα σκυλιά του στρατοπέδου.
Μανιακός με καραμπίνα στην 113 Π.Μ.
Τα δύστυχα ζώα άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν, όμως ο υπαξιωματικός τα καταδίωκε και τα πυροβολούσε όπου τα έβρισκε, ακόμη και δίπλα σε μαχητικά αεροπλάνα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Ο υπαξιωματικός δεν τήρησε ακόμη και τα πιο στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, αφού πυροβολούσε δίπλα σε βυτιοφόρα με κηροζίνη για τα Phantom –F4 που σταθμεύουν σε αυτό το σημείο του στρατοπέδου και σε δεξαμενές καυσίμων.
Δείτε προσεκτικά το ανατριχιαστικό βίντεο που έστειλε αναγνώστης στη zougla.gr και αποδεικνύει όχι μόνο ότι τα ζώα εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, αλλά και ότι ο υπαξιωματικός πυροβολούσε δίπλα σε βυτιοφόρα, δεξαμενές καυσίμων και μαχητικά αεροσκάφη.
Σημειώνεται ότι οι κυνηγετικές καραμπίνες, είναι όπλα διασποράς και ουδείς μπορεί να ελέγξει με ακρίβεια το πού θα καταλήξουν τα δεκάδες σκάγια που περιέχει ένα φυσίγγιο, όσο καλός σκοπευτής κι αν είναι.
 Σε αυτό το σημείο του αεροδρομίου πυροβολούσε ο υπαξιωματικός δίπλα σε αεροσκάφη και βυτία καυσίμων. - Επιτρέπεται η μεταφορά και χρήση κυνηγετικών όπλων μέσα σε στρατόπεδα;
«Έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ και οι ένοχοι, ανεξαρτήτως βαθμού και εμπλοκής, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας ότι ο αρχηγός ΓΕΑ έχει ενδιαφερθεί προσωπικά για το ζήτημα.
ANEMOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: