Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ !!στο ΒΙΒΑΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ !!!



Πέρα από το....συρματόπλεγμα, ο Ελληναράς ξοδεύτηκε να φτιάξει και ΤΑΜΠΕΛΕΣ !!!
Τις έμπηξε στην άμμο, τριγύρω από την ''ιδιοκτησία του'' μέσα στη θάλασσα......και αράζει κάνοντας διαρκείς διακοπές στο εξοχικό του, ανάμεσα στην λιμνοθάλασσα και την θάλασσα στο ΒΙΒΑΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ !!!

Έφτιαξε και φράχτη μέσα στο νερό !!!


Το σπίτι αυτό, βρίσκεται εκεί δεκαετίες ολόκληρες !!!
Πάνω στο δρόμο που φεύγει από το χωριό παραλιακά και κυκλώνει τη λιμνοθάλασσα......
Είναι χτισμένο πάνω στην άμμο στον μικρό βραχίονα γης, που χωρίζει τη θάλασσα από την λιμνοθάλασσα και αφήνει ένα μικρό στόμιο επικοινωνίας......
Φαίνεται πως οι αξιωματούχοι των αρχών, δεν περνούν ποτέ από εκεί .....ή ΑΝ περνούν δεν βλέπουν και δεν αντιλαμβάνονται καμία παρανομία.....ή ΑΝ την αντιλαμβάνονται, λειτουργούν όπως ο κάθε βολεμένος Ελληναράς με την φιλοσοφία του ''δε βαριέσαι, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα ? ας το κάνει κάποιος άλλος''.....

Αλλιώς τι να σκεφτεί ο κάθε νομιμόφρων πολίτης ?


Και για όποιον ήθελε τολμήσει να......''παραβιάσει'' την ''ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ'' του Ελληναρά, υπάρχουν εκτός από τις πινακίδες ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ και οι άλλες.....οι προειδοποιητικές ( ??? ) ή ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ !!!

τείλαμε το άρθρο ως καταγγελία για κάθε πιθανή διερεύνηση , στον Άρειο Πάγο, αλλά και σε όλες τις διευθύνσεις των αρμοδίων υπουργείων ζητώντας τον άμεσο έλεγχο.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η διεύθυνση Αλιείας , αντέδρασαν σχεδόν ακαριαία, απαντώντας στην καταγγελία μας και διευκρινίζοντας πως έχει ήδη δοθεί εντολή ΕΛΕΓΧΟΥ στον ενεοικαστή της Λιμνοθάλασσας, ως προς την τήρηση της Νομοθεσίας και των κανόνων της σύμβασης ΑΛΛΑ και η ενημέρωσή μας οπωσδήποτε !!!
https://orthologika.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: