Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είδαν «αήθη επίθεση» κατά Καμπόσου αλλά όχι τη στάση Καμπόσου σε πολίτες…


του Γιώργου Νικολόπουλου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών συζητήθηκε η έκδοση ψηφίσματος που αναφερόταν στην ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων κατά του δημάρχου Δ. Καμπόσου για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών.

Αναφέρεται σε «αήθη επίθεση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλου και των Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Αργολίδας κ.κ. Σιδέρη, Παναγιωτοπούλου, Στεφανόπουλου, Σαρρή και Τζανή» και ζητά να ανακαλέσουν για «τις απρεπείς τους εκφράσεις».

Από την αντιπολίτευση, ο Δημήτρης Νικητόπουλος και η Βάνα Γκριτζάνη ψήφισαν «Κατά» της έκδοσης τέτοιου ψηφίσματος. Τέσσερις σύμβουλοι (Π. Νικολαράκος, Π. Καρούζος, Π. Ριμπάς και Σ. Τσετσέκος) ψήφισαν «Υπέρ» και άλλοι δύο (Γ. Σαρρής, Ν. Χαρτοφύλλης), απείχαν της ψηφοφορίας, νίπτοντες τας χείρας τους... Οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης απουσίαζαν.

Δεν θα αναφερθούμε σε αυτό καθεαυτό το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Όμως θα ρωτήσουμε τους συμβούλους της αντιπολίτευσης οι οποίοι συνυπέγραψαν το ψήφισμα που αναφέρεται σε «αήθη επίθεση» και «απρεπείς εκφράσεις» κατά του κ. Καμπόσου, πώς αντιδρούν κάθε φορά που ο ίδιος μέσα από ιντερνετικούς μονολόγους, ρυπαρά φυλλάδια, φεϊσμπουκικά παραληρήματα στοχοποιεί, υβρίζει, απειλεί πολίτες. Όταν μιλά για εχθρούς, για τρελούς, για χοντρούς, για άρρωστους, όταν προτρέπει συμπολίτες να απομονώσουν ή να κυνηγήσουν «με τα στυλιάρια» συμπολίτες τους, πώς αντιδρούν οι «αντιπολιτευόμενοι» σύμβουλοι; Πότε στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφεραν και κατήγγειλαν τέτοιες πρακτικές; Πότε έβγαλαν προς τον αργειακό λαό μια ανακοίνωση στην οποία καταδικάζουν τις «απρεπείς εκφράσεις» του κ. Καμπόσου;


Τον «ανίσχυρο» κ. Καμπόσο έσπευσαν να τον προστατεύσουν από τους ...βρωμόστομους της 

https://argolika.gr/Περιφέρειας. Για τους πολίτες που δέχονται επιθέσεις επειδή τόλμησαν να κάνουν κριτική, ούτε κουβέντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: