Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Μια χαρά λειτουργεί το Νοσοκομείο του Άργους!


Δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα ο υποψήφιος δήμαρχος του Άργους που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Η Δημοτική κίνηση «Άλλος Δρόμος» απαντώντας σε δημοσιεύματα και επαναλαμβανόμενες επικριτικές δηλώσεις δημοτικών αρχόντων, σχετικές με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (Νοσηλευτική Μονάδα Άργους) που το παρουσιάζουν να αντιμετωπίζει ζωτικά προβλήματα και να λειτουργεί πλημμελώς, δηλώνει κατηγορηματικά ότι τους βρίσκει κάθετα αντίθετους, διότι το νοσοκομείο της Άργους όχι μόνο λειτουργεί με επάρκεια όπως καταμαρτυρούν οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που εξυπηρετούνται κάθε χρόνο, αλλά προσφέρει υψηλής ποιότητας νοσοκομειακή φροντίδα στους κατοίκους της ευρύτερης περιφέρειας του Άργους και όχι μόνο...


Η πρόταση της δημοτικής παράταξης είναι να αφήσουμε το νοσοκομείο και τους πραγματικά άξιους εργαζόμενους του, να συνεχίσουν να προσφέρουν απερίσπαστα το μέγιστο δυνατό στην υγεία των συμπολιτών μας, με στόχο την αδιάλειπτη λειτουργία του για 30 ημέρες το μήνα. Διότι και μνήμη υπάρχει και κοινό νου που επιτρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι νεκροθάφτες των υπηρεσιών υγείας οι οποίοι με την ανικανότητα τους στη διοίκηση ψήφισαν για κάθε 5 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη και τεράστιες περικοπές σε πόρους.
Η παράταξη Νικητόπουλου καλεί την Δημοτική αρχή της πόλης να στηρίξει προς αυτή την κατεύθυνση αντί να δυσφημίζει την λειτουργία του, μια λειτουργία που μόνο ανάπτυξη μπορεί να επιφέρει στην πόλη, τόσο κοινωνική όσο και οικονομική και να τονώσει το αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας στους πολίτες.
Έτσι θα μπορέσουμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές όλων αυτών των συμπολιτών μας που διέθεσαν την περιουσία τους με δωρεές προκειμένου να δημιουργηθεί νοσηλευτικό ίδρυμα στη γενέτειρα πόλη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: