Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Τα gay τέρατα του Αργους «έφαγαν» από 20 χρόνια


Το δικαστήριο (με ομόφωνη απόφασή του, σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο») επέβαλε σε καθέναν από τους δύο κατηγορουμένους, Θωμά Ι. και Πέτρο Π., ποινή κάθειρξης 20 ετών και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους για πέντε χρόνια.
Με την καταδίκη του πατέρα-κτήνος και του συντρόφου του έπεσε η αυλαία στην τρομερή υπόθεση, η οποία συντάραξε το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκαλύφθηκε η δράση τους. Το δράμα ξεκίνησε όταν το παιδί έφυγε από το σπίτι του στην Αθήνα, όπου ζει με τη μητέρα του, και πήγε για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές στο σπίτι του πατέρα του στο Αργος, όπου ο 35χρονος συγκατοικούσε με τον 37χρονο. Ωστόσο, ούτε η μητέρα ούτε το ίδιο το παιδί μπορούσαν να φανταστούν τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Οπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, το ανυπεράσπιστο αγοράκι, το οποίο πάσχει από νοητική υστέρηση, γινόταν αντικείμενο βιασμού από τον πατέρα του και τον σύντροφό του.


Η αποκάλυψη του δράματος έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου τον πήρε τηλέφωνο για να δει τι κάνει και τον άκουσε να της λέει ότι θέλει να γυρίσει σπίτι. Η γυναίκα θορυβήθηκε και ξεκίνησε αμέσως για το Αργος για να παραλάβει το παιδί της. Ομως, δεν αντιλήφθηκε τι πραγματικά είχε συμβεί, παρά μόνο όταν επέστρεψαν στην Αθήνα και άκουσε το αγοράκι να της εξιστορεί τα μαρτύρια στα οποία το υπέβαλλαν οι δύo gay παιδεραστές! Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, που τους συνέλαβε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο πατέρας του άτυχου αγοριού ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, καθώς θεωρείται ανάπηρος (ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με ψυχοφάρμακα) και συνεπώς δεν μπορούσε να προφυλακιστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: