Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Ομάδα Γυναικών Άργους διοργανώνει συζήτηση για τα προβλήματα των γυναικών την εποχή της κρίσης


Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και την ολοκλήρωση των εργασιών του 12ου συνεδρίου της ομοσπονδίας η Ομάδα Γυναικών Άργους (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες να κουβεντιάσουν τα ιδιαίτερα προβλήματά τους, την εποχή της οικονομικής κρίσης.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη, στις 7 μμ, στο Stretto Café (πρώην Μήλιας) στο Άργος και θα περιλαμβάνει και προβολή τμήματος της σπονδυλωτής κουβανέζικης ταινίας «Λουτσία».


Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμπλήρωσε 40 χρόνια αγώνων για την ισοτιμία και την χειραφέτησή της γυναίκας σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της. Η ανισοτιμία εις βάρος της γυναίκας, ζει και βασιλεύει στη σημερινή κοινωνία της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την άποψή μας ότι αυτό είναι πρόβλημα κοινωνικό, γέννημα της εκμεταλλευτικής κοινωνίας.
Όσο η μόρφωση, η εργασία, η μητρότητα, θεωρούνται ατομική υπόθεση και τα πάντα μετρώνται με το κέρδος των επιχειρηματικών κολοσσών, θα είμαστε διπλά καταπιεσμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: