Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Κόβουν την αναπηρική σύνταξη της Ασπασίας


H μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα, βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της, Κώστα, στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Για την Σπυριδούλα Φατούρου ήταν η πρώτη φορά που αποχωρίστηκε την κόρη της, που βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Το νεαρό κορίτσι πυροβολήθηκε  τον Αύγουστο του 2013 από τον ίδιο της τον πατέρα στο κέντρο του Άργους και από τότε δίνει αγώνα για να επανέλθει.
«Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια ο κύριος Τσίπρας και να μου πει γιατί δεν θέλει να ζήσει η Άσπα», τόνισε με τρεμάμενη φωνή η Σπυριδούλα για τις δύσκολες ώρες που περνάει η κόρη της και η πολιτεία δίχνει την αδιαφορία της. To κράτος αποφάσισε να κόψει την αναπηρική σύνταξη  των 330 ευρώ της Ασπασίας,  καθώς η μητέρα της λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν αποφάσισε να πάρει την σύνταξη χηρείας. 
«Δεν νοείται σε  άτομα με ιδιαιτερότητες να τους κόβουν πράγματα... Δεν νοείται  να μας αφήνουν στο έλεος του γκρεμού», είπε θυμωμένη η μητέρα της Άσπας...
Η Σπυριδούλα όπως τόνισε δεν ξέρει τι άλλο να κάνει ώστε να βοηθήσει την κόρη της, για να συνεχίσει η Ασπασία να χαμογελάει. 
«Θα φτάσω στα άκρα... Με αναγκάζει το κράτος να ''φουντάρω'' μαζί με το παιδί μου», είπε συγκινημένη η μητέρα της Ασπασίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: