Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ !! ΨΗΦΙΣΕ

Σκέψου ! Σκέψου πριν ... αγοράσεις". Τη θυμάστε τη διαφημισούλα ....χρόοονια πριν; Εγώ τη θυμήθηκα καθώς μπήκα σήμερα στο φατσοβιβλίο κι έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση σαν κι αυτές που κυκλοφορούν ευρέως τις τελευταίες ημέρες. "ΑΠΟΧΗ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΜΕ 51% ΑΠΟΧΗ θα ακυρωθούν οι εκλογές..... " κλπ ευτράπελα τύπου "θα διαλύσει τα κόμματα ο ΠτΔ για να γίνουν άλλα","θα απαγορευτεί σε όσους κατέβηκαν υποψήφιοι να ξανακατεβουν" "θα γίνει σεισμός, λοιμός και καταποντισμός" " θα σπάσουν και οι 7 σφραγίδες της αποκαλύψεως" .... Καλό το παραμύθι τους αλλά ..... δεν έχει δράκο. Γιατί κανένας από όσους έφτιαξαν αυτές τις φωτογραφιούλες δε σημειώνει σε ποιό άρθρο του Συντάγματος και σε ποιο σημείο του Εκλογικού Νόμου αναφέρονται τα παραπάνω. Και ξέρετε γιατί;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.... Τϊποτε απολύτως δε θα γίνει με την

ΑΠΟΧΗ!!! Απλά η νέα κυβέρνηση θα έχει αναδειχθεί από λιγότερους Έλληνες.
Τότε γιατί;;;; Ε σκέψου, σκέψου πριν ...αναρτήσεις. Ποιόν ωφελεί η ΑΠΟΧΗ αν όχι τα κόμματα που εξυπηρετούν το σύστημα;;;;Όσοι ψήφιζαν τα κόμματα της εξουσίας να είσαι σίγουρος ότι θα τα ξαναψηφίσουν. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! Και όταν γίνει το ...ταμείο ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Γι αυτό ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ !! ΨΗΦΙΣΕ γιατί Η ΨΗΦΟΣ είναι το απόλυτο δικαίωμά σου και η απόλυτη υποχρέωσή σου σαν πολίτη. Κι αν πιστεύεις πως με την ψήφο σου δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα, πως όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν τότε.......ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! Πώς είπατε;;;; Δύσκολη η καλογερική;;;;;; Δύσκολη η επανάσταση εκ του καναπέως και απείρως ευκολότερη η αποχή;;;; Εμ εδώ σε θέλω κάβουρα !!!



Ακόμη κι αν κανένα κόμμα δε σε εκφράζει απόλυτα ψήφισε αυτό που προσεγγίζει τις απόψεις σου. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσεις αλλά.....ΨΗΦΙΣΕ. Αν εκείνοι σε θέλουν ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ..... χάλασέ τους τη μανέστρα.
Στείλε στη Βουλή και δυνάμωσε εκείνους που ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ (και όχι ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ) θα παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

Γκέλυ Χαύτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: