Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ!!!


Εχουμε ήδη κάνει ένα βήμα πιό μπροστά...γιά εμάς, γιά εσάς, γιά τον τόπο μας.
Δίνουμε βήμα σκηνής και καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους ανθρώπους της περιοχής μας και ανοίγουμε την αυλαία και τα φώτα μας σε νέες φωνές....σε νέες ερμηνείες καρδιάς....σε νέα χέρια που θα αγκαλιάσουν με πάθος μουσικά όργανα και που θα έχουν πρώτιστα την εσωτερική ανάγκη, να σμίξουν και να ενώσουν τον κόσμο που θα τους εμπιστευτεί.
Δίνουμε χρόνο....εμπειρία....βοήθεια...κατανόηση..συμμετοχή,υποστήριξη και μιά ιδανική μουσική-καλλιτεχνική αυλαία έκφρασης, στην καρδιά του Αργους, μαζί με την δική μας καρδιά.....είμαστε ανοιχτοί να δεχθούμε και την δική σας!!!
Επίσης....


Προχωράμε ακόμη περισσότερο και ανοίγουμε τους ορίζοντες σε όποιου είδους καλλιτεχνικής έκφρασης, ακόμη και στους παράδρομους της μουσικής, αφού αυτή όλα τα ενώνει.
Μας προκαλούν και προσκαλούν, οι ημέρες και οι εποχές που ζούμε....οι νέοι άνθρωποι και η έλλειψη σωστών χώρων έκφρασης στην περιοχή μας.
Μας προσκαλεί η ανάγκη μας να μην στερήσουμε απο νέους ανθρώπους, ότι στερηθήκαμε εμείς απο παλιούς,μα πάνω απο όλα μας προ(σ)καλεί η δική σας φωνή σιωπής, που όμως έχει να μας πεί πολλά και να μας δείξει άλλα τόσα.
Εαν λοιπόν η τέχνη της μουσικής και όχι μόνο, περνάει πρώτα μέσα απο την ψυχή, την φωνή,τα χέρια και τις αισθήσεις σας...τότε μπορούμε να γίνουμε συνοδοιπόροι γιά το ταξίδι της Ιθάκης.
Είμαστε εδω, πιό δυνατοί και ώριμοι απο ποτέ στα θέλω και τα πιστεύω μας,και με την σειρά μας σας προ(σ)καλούμε στο ταξίδι μαζί μας,αρκεί να αντέχετε!!!
Σας ευχαριστώ πολύ.
===========================================================
Σημ.....
Μπορείτε να μου στέλνετε pm απο εδω μέσα,γιά οτιδήποτε διευκρινιστικό και σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: