Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

οι φωνές όλων θα ενωθούν γιά το ταξίδι..


Βρεθήκαμε μαζί με τον Μιχάλη, κάποιες φορές τυχαία σε αυθόρμητα μουσικά ταξίδια, το περασμένο καλοκαίρι στο αδελφάκι του ΑΕΝΑΟΝ.
Εκεί στην παραλία του Δρεπάνου και στο μουσικό μεζεδοπωλείο "ΒΑΡΚΑ", ενώσαμε απροετοίμαστα και τυχαία τις φωνές και τις κιθάρες μας...αφήσαμε τα μικρόφωνα και φτάσαμε μαζί με αγαπημένους φίλους και ακροατές, σχεδόν δίπλα στο κύμα.
Τότε εσείς, μας δώσατε το μήνυμα να ξαναβρεθούμε μαζί γιά κάτι περισσότερο.....

"Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια", όπως άλλωστε και οι δικές σας,"προσταγές"...και εμείς σας ακούμε πάντα, και πάντα οι μουσικές και τα τραγούδια μας, μόνο ενώνουν και μόνο αλήθειες λένε.

Αυτό λοιπόν το Σάββατο στις 10 το βράδυ, ο Γιάννης Νανόπουλος και ο Μιχάλης Ροίδης, θα σας οδηγήσουν σε έντεχνα και εντεχνολαικά μουσικά μονοπάτια της καρδιάς και του νου, σε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Μαζί θα ξαναθυμηθούμε η θα μάθουμε, στιγμές, κάτι ανάμεσα από τις αξέχαστες μπουάτ του νέου κύματος...τότε δηλαδή που πρωταγωνιστικό και συνήθως μοναδικό μουσικό όργανο ήταν μια κιθάρα,και που οι μουσικοί δεν χρειάζονταν να επικαλεστούν ησυχία, απλά γιατί ο κόσμος πήγαινε εκεί για να ακούσει μουσική και να τραγουδήσουν όλοι μαζί.....και κάτι από εκείνες τις μοναδικές έντεχνες μουσικές βραδιές που σας έχει συνηθίσει η μοναδική ίσως μουσική αυλαία του ΑΕΝΑΟΝ στην καρδιά του Αργους, που μπορεί να στέκεται ακόμη διαχρονικά και να σέβεται τα αυτιά σας, τόσο με την ποιότητα του ήχου, όσο και με τα επιλεγμένα μουσικά της βράδια.

Ελάτε λοιπόν αυτό το Σάββατο κοντά μας, και αφεθείτε στο ταξίδι...τα φώτα θα χαμηλώσουν....τα μικρόφωνα θα ανοίξουν, και οι φωνές όλων θα ενωθούν γιά το ταξίδι...ίσως και να φτάσουμε στην Ιθάκη...αν πάλι όχι, ξέρετε...το ταξίδι μετράει!!!

Σημ:Τηλέφωνο γιά κρατήσεις θέσεων:27510 26026

Δεν υπάρχουν σχόλια: