Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ευχόμαστε ότι σε αυτή την χώρα κάποτε θα υπάρξει και η εποχή του φωτός, γιατί πολλά τα σκοτάδια...


«Πού πάει ο τουρισμός στο Ναύπλιο; Ποιους εξυπηρετούν τέτοιες μέθοδοι»;
Ανακοίνωση από restaurant «Αγνάντι»

Το 2001 ανοίγει ένα μαγαζί διαμάντι για την περιοχή μας. Το όνομα του Restaurant Αγνάντι. Με συνεχή ποιοτική παρουσία στο χώρο της εστίασης και μεγάλη προσφορά στον τουρισμό, στο Ναύπλιο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος. Οι πελάτες μας από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, απολάμβαναν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αποτέλεσμα να πιστοποιηθούμε από τον ΕΟΤ με το σήμα της Ελληνικής Κουζίνας (το μοναδικό εστιατόριο του νομού μας).



Το 2009 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία του καταστήματος μας, έως ότου αφαιρεθούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές. Από τότε περιμέναμε πότε θα εφαρμοστεί η απόφαση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως ρητά είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΔΛΤΝ. Παρά τα επανειλημμένα αιτήματά μας, γραπτά και προφορικά, ουδεμία ενέργεια έγινε από μέρους του προέδρου του ΔΛΤΝ για να εφαρμοστεί αυτή η απόφαση.

Το 2013 αγανακτισμένοι και προκειμένου να επαναλειτουργήσουμε (4 χρόνια άνεργοι) ξεκινήσαμε επαφές με την αποκεντρωμένη διοίκηση στην Πάτρα και το ΥΠΕΚΑ.

Έτσι το 2014 με την συνεργασία των συγκεκριμένων υπηρεσιών και με δικά μας έξοδα, υλοποιήσαμε την απόφαση, την οποία 5 χρόνια ο πρόεδρος του ΔΛΤΝ αδυνατούσε να υλοποιήσει.
Την 1η Αυγούστου του 2014 η περιοχή παίρνει ζωή με την επαναλειτουργία μας. Τα χαμόγελα, η χαρά και η ευχαρίστηση συνόδευαν κάθε πελάτη και επισκέπτη. Όλοι μιλούσαν θετικά για την ζωντάνια και το φως που δώσαμε σε αυτό το ιστορικό σημείο της πόλης μας.

Με την πεποίθηση ότι θα έπρεπε να αποτελεί πρωταρχικό στόχο του προέδρου του ΔΛΤΝ η ανάδειξη, αξιοποίηση και εκμετάλλευση της περιουσίας του Δημοσίου και με την πίστη ότι θα τον είχαμε αρωγό σε όλη αυτή μας την προσπάθεια, κάναμε μια νέα αρχή.
Αντιθέτως με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε τον πρόεδρο του ΔΛΤΝ να αλλάζει στάση και να επιδίδεται σε έναν ανηλεή και αδιάκοπο αγώνα, με στόχο την διακοπή για μια ακόμη φορά της λειτουργίας μας..

Στης 14 Αυγούστου 2014 (παραμονή της Παναγίας) στις 15:15 ο στόχος επετεύχθη!
Αφήνοντας ξανά ανθρώπους στο δρόμο, και τις «Μπανιέρες» να γίνονται σιγά σιγά ξανά ερημικό μέρος και στέκι ναρκομανών.
Η δε περιοχή γύρω από το Αγνάντι ένας σκοτεινός τόπος που δεν μπορεί να περάσει κάνεις, ίσως μόνο κάποιος ντόπιος που και που με φακό. Όραμα του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου είναι ΚΑΙ οι τουρίστες να περνούν από εκεί με φακό;

- Ποιον εξυπηρετούν τα σκοτάδια του ιστορικού αυτού σημείου;
- Ποιον εξυπηρετεί η ερήμωση του ιστορικού αυτού σημείου;
- Πολλά «σκοτάδια» κύριε πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου.
- Ποιον εξυπηρετεί να μένει ένα νόμιμο μαγαζί κλειστό;

Απαιτούμε την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθεί
1) η υπ. αριθμό: 673/13-8-2014 αίτηση μας και
2) να αντιμετωπιστούμε από το ΔΛΤΝ όπως και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες
Για να υπάρξει προσωπική ενημέρωση, ζητάμε να παρευρίσκονται οι κύριοι Δήμαρχοι καθώς και οι βουλευτές του νομού μας.
Ευχόμαστε ότι σε αυτή την χώρα κάποτε θα υπάρξει και η εποχή του φωτός, γιατί πολλά τα σκοτάδια...

Ναύπλιο 23 Αυγούστου 2014
Με τιμή η διεύθυνση του Restaurant Αγνάντι

Δεν υπάρχουν σχόλια: