Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο 75χρονος που σκότωσε το γιο του


Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, πήρε σήμερα ο 75χρονος πατέρας που σκότωσε τον 39χρονο γιο του στο Αστρος Κυνουρίας.

Επίσης, για την ίδια ημέρα πήρε προθεσμία να απολογηθεί και η μητέρα του θύματος της στυγερής δολοφονίας, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα.
Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους ο θείος, η σύζυγός του και ο γαμπρός του 39χρονου.



Οι κατηγορίες σε βάρος τους μετατράπηκαν σε πλημμελήματα και μόνο στον 70χρονο αδελφό του πατέρα επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ.
Το δράμα που κρυβόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας αποκαλύπτεται μέσα από τη στάση του πατέρα. Οπως φέρεται να υποστήριξε ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς, δεν μετάνιωσε για το έγκλημά του, καθώς ο γιος της οικογένειας είχε ξυλοφορτώσει επανειλημμένως τους γονείς του.

Πρώην φοιτητής της γυμναστικής ακαδημίας και αρκετά σωματώδης, ο 39χρονος χειροδικούσε συχνά σε βάρος του πατέρα και της μητέρας του, με αφορμή κυρίως τα κληρονομικά. Μάλιστα, το περασμένο Πάσχα, τους είχε δέσει στο κρεβάτι και τους έδερνε αλύπητα, βιντεοσκοπώντας τα «κατορθώματά» του.
Οπως δήλωσε στην αστυνομία ο 75χρονος, πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

Παρερμηνεία της κατάθεσής του, λόγω περιορισμένης γνώσης της ελληνικής γλώσσας εξαιτίας της 47χρονης παραμονής του στην Αυστραλία, ισχυρίστηκε ο αδελφός του 75χρονου πατέρα, όπως και η σύζυγός του. Πλήρη άγνοια για τη δολοφονία δήλωσε και ο γαμπρός του θύματος, που προσκόμισε στοιχεία ότι τις επίμαχες ώρες της 15ης Αυγούστου βρισκόταν σε πανηγύρι του χωριού του με μεγάλη παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: