Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Θα το κάψουμε στην Πουλακίδα στο πανηγύρι την Παρασκευή


Όλοι την παρασκευή στην ΠΟΥΛΑΚΊΔΑ !Γιατί έτσι γουστάρουμε,γιατί είναι φθηνά ,γιατί μπράβο στον πρόεδρο που έδιωξε τους φασίστες..δεν νοείται;ι φασίστας Έλληνας,που σφαγιάστηκε στο ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΔΕΡΦΙΑ..



Ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου και υπεύθυνος του κτιρίου, και επειδή τότε κατάλαβε για τι είδους εκδήλωση επρόκειτο, ακύρωσε την εκδήλωση. Ισχυρίστηκε, βρίζοντας τους πάντες, πως δεν υπάρχει άδεια για την εκδήλωση, ακολούθησαν έντονες λογομαχίες μεταξύ μερίδας των προσκεκλημένων και του προέδρου με βασικό επιχείρημα την άδεια.

Ο  ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥΛΛΑΚΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/7/14 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΑΦΕΤΗ- ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ-ΝΙΚΟ ΤΖΟΥΜΑ
ΚΛΑΡΙΝΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΟΚΚΩΝΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ-ΧΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ - 12euro
ΜΠΥΡΕΣ - AMSTEL - 2euro
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ - 2euro —
Ένα συμβάν, χαραγμένο στη μνήμη των κατοίκων του χωριού, είναι η σύγκρουση και πτώση δύο μαχητικών αεροπλάνων πάνω από το χωριό στις 11 Μαρτίου του 1956. Τα φλεγόμενα συντρίμμια κατέπεσαν στο κέντρο του χωριού χωρίς όμως τον παραμικρό τραυματισμό των κατοίκων του. Αυτό θεωρήθηκε θεία παρέμβαση και για το λόγο αυτό κάθε χρόνο, ως ανάμνηση του γεγονότος, πραγματοποιείται στο χωριό λιτάνευση με περιφορά.

Στην Πουλακίδα λειτουργεί Βρεφονηπιακός Σταθμός, Νηπιαγωγείο και Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο, ενώ το Κουτσοπούλειο Ίδρυμα χορηγεί τακτικά υποτροφίες εκπαίδευσης.

Σημαντική τέλος δράση έχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πουλακίδας, αλλά και ο Συνεταιρισμός Πώλησης Αγροτικών Προϊόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: