Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Έφτασε η ώρα του πολυσυζητημένου τρίτου τελικού


Έφτασε η ώρα του πολυσυζητημένου τρίτου τελικού που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδος για την σαιζόν 2013-2014. Σήμερα στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας θα πέσει επιτέλους η αυλαία της πιο επεισοδιακής σειράς τελικών της Α1 από καταβολής τους.

22 ημέρες μετά τα επεισόδια της Κυψέλης, Διομήδης και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν στο γήπεδο αυτό για το οποίο αγωνίζονται από την αρχή της σαιζόν, το στέμμα του Πρωταθλητή Ελλάδος. Συνέβησαν πολλά αυτές της 22 ημέρες σε έξω-αγωνιστικό επίπεδο που μας γέμισαν θλίψη και απογοήτευση, αλλά δεν είναι της παρούσης να τα αναλύσουμε και να ασχοληθούμε περαιτέρω. Άλλωστε όλος ο κόσμος, χαντμπωλικός και μη, έχει κουραστεί από αυτή την κατάσταση.



Σήμερα είναι μέρα τελικού και πάνω από όλα προέχει ο ίδιος ο αγώνας. Άλλωστε το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Διομήδη, γιατί αυτοί είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές, κράτησαν κλειστά τα αυτιά τους και το στόμα τους όλο αυτό το διάστημα και επικεντρώθηκαν  σε αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από όλα. Δουλειά στο γήπεδο και προετοιμασία για την μεγάλη μάχη.

Και για αυτούς είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση, μιας και την περίοδο που είχαν συνηθίσει να κάνουν διακοπές και να ξεκουράζονται, αυτοί συνέχισαν να χύνουν τόνους ιδρώτα στο γήπεδο, ξεπερνώντας κατά πολύ τις δυνάμεις τους. Αδιαμαρτύρητα όμως, καθώς η δίψα και η πίστη τους για αυτό το πρωτάθλημα είναι μεγάλη.

Το θέλουν πρώτα από όλα για τους εαυτούς τους και μετά για τον υπέροχο κόσμο που στέκεται δίπλα τους πιστά όλα αυτά τα χρόνια. 16 «ταλιμπάν» θα εμφανιστούν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο, έτοιμοι να αγωνιστούν σκληρά  για αυτό που δικαιούνται. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν, ένα θα είναι σίγουρο, ότι θα έχουν «πεθάνει» στο γήπεδο, θα έχουν δώσει και τις τελευταίες τους δυνάμεις.

Το σημερινό παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE TV.

Πάμε Λύκοι!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: