Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αθωώθηκε ο Γιάννης Πιτσάκης



ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ!::
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ
Απόφαση με πολιτικές προεκτάσεις η ομόφωνη αθώωση σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου του Δημοσιογράφου Γιάννη Πιτσάκη, στη μήνυση του Δημήτρη Κωστούρου για «συκοφαντικό και υβριστικό για την πολιτική και ηθική του υπόσταση» δημοσίευμα.
Η μήνυση είχε γίνει στο τέλος Ιανουαρίου 2013 και όπως μας πληροφορούσε η «Ενημέρωση Πελοποννήσου» του Πολύδωρου Δάκογλου στις 24 Ιανουαρίου 2013, «Συνελήφθη ο Γιάννης Πιτσάκης μετά από μήνυση του Δημάρχου Ναυπλιέων» και συνέχιζε πιο κάτω:


«Το δημοσίευμα όπου ο Πιτσάκης παρουσιάζει τον Δήμαρχο Ναυπλιέων (γνωστό για το πολιτικό του ήθος) ως «πράσινο», «φίλο των νεοναζιστών», «αγκαλιαζόμενο με τους φασίστες» και «άνθρωπο του Μανιάτη», προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία του Ναυπλίου λόγω των ανακριβειών και του υβριστικού απαξιωτικού του ύφους. Είναι χαρακτηριστική η φράση «το φλερτ του «πράσινου» δημάρχου με τους «μαύρους φασίστες» γίνεται ολοένα και πιο έντονο».»
Ο Prefadoros ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε τότε στο θέμα με τον χαρακτηριστικό τίτλο, Παπαγάλοι και παπαγαλάκια σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 είχε προσδιοριστεί να γίνει η δίκη, αλλά ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος ζήτησε και πήρε αναβολή μέσω της Δικηγόρου του.
Ο Prefadoros ξαναήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στο γεγονός, Μια δίκη που δεν έγινε, η Σύμβουλος και ο φίλος μου ο Τάκης.
Σήμερα λοιπόν εκδικάστηκε η υπόθεση και παρά την καταδίκη που ζήτησε ο Εισαγγελέας, το Δικαστήριο ομόφωνα αθώωσε το Δημοσιογράφο Γιάννη Πιτσάκη, μετά και την υψηλού επιπέδου περί Δημοκρατίας αγόρευση του Δικηγόρου Νίκου Καρούζου.
Για την ιστορία, μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας, ενώ παρακολούθησε με προσοχή τη δίκη ο Πολύδωρος Δάκογλου.
Μετά και τη σημερινή απόφαση, ελπίζω κάποιοι που με πολύ ευκολία κατηγορούν όποιον εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, να αναθεωρήσουν το πως βλέπουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ή όποιον έχει άλλη άποψη.
Επίσης ας καταλάβουν μερικοί ότι η απειλή περί μηνύσεων και αγωγών, που στην ουσία έχει σκοπό τη φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής, δεν έχει δεδομένο αποτέλεσμα και συνήθως πέφτει στο κενό.
Μένει να δούμε αν έστω και τώρα, τσάτσοι, παπαγάλοι, υποτακτικοί και εντολοδόχοι θα δημοσιοποιήσουν το θέμα.
Το σίγουρο είναι πως αν καταδικαζόταν ο Πιτσάκης θα είχαμε οχτάστηλα, που λέγανε παλιά.
Υποκριτές της δεκάρας…
Prefadoros
Η ιστορική ανάρτηση της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου» του Πολύδωρου Δάκογλου, Συνελήφθη ο Γιάννης Πιτσάκης μετά από μήνυση του Δημάρχου Ναυπλιέων
Πολύδωρε μη την κατεβάσεις, την έχω φωτογραφήσει, όπως και τα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: