Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ


Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση  στο γήπεδο της Νέας Κίου, οι παίκτες μας επιβλήθηκαν της ΑΕΚ με 29-25, ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1 και τώρα θα τα παίξουν όλα για όλα στο τρίτο παιχνίδι την Παρασκευή το βράδυ στην Κυψέλη.
Σε έναν αγώνα do or die, οι Λύκοι κατέθεσαν ψυχή και με την συμπαράσταση ενός φανταστικού κόσμου έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη που τους κρατάει ζωντανούς στην διεκδίκηση του τίτλου. Η παρουσία του κόσμου ήταν πραγματικά συγκλονιστική, η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο «βραζιλιάνικη», εορταστική, τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.


Δεν υστέρησε κανείς από τους παίκτες μας χθες, ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Προφανώς δεν τελείωσε τίποτα, ήταν απλά μια νίκη, το θέμα είναι ότι την χρειάζονταν οι παίκτες μας για να μείνουν ζωντανοί, για ψυχολογικούς λόγους και φυσικά για να την κάνουν δώρο στους εαυτούς τους και στον κόσμο παραμονή της επετείου της κατάκτησης του Challenge Cup.
Από χθες κιόλας, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ξεκίνησε η διαδικασία για τον αγώνα της Παρασκευής. Το μυαλό προπονητών και παικτών είναι επικεντρωμένο στην όσο πιο καλή προετοιμασία (σωματική και ψυχική) της ομάδας για τον τελικό. Χωρίς άγχος μιας και αγωνιζόμαστε με ντεσαβαντάζ έδρας θα δώσουν μια τελική μάχη και ότι γίνει. Θα «μαλλιάσει» η γλώσσα μας να το λέμε, αυτοί οι παίκτες στις καρδιές μας είναι ήδη πρωταθλητές και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό όσοι τίτλοι και αν χαθούν.
Ευχή δική μας και φανταζόμαστε των αντιπάλων και όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα στην Ελλάδα, είναι να γίνει ένας τελικός γιορτή αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας των δύο ομάδων και ας νικήσει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Οι συνθήκες υπάρχουν ή τουλάχιστον ας τις διαμορφώσουμε, η βούληση και οι προθέσεις όλων των φορέων που εμπλέκονται στον συγκεκριμένο αγώνα από Ομάδες, Ομοσπονδία, Αστυνομία μέχρι Διαιτησία και Παρατηρητές είναι ξεκάθαρες προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε είναι εφικτό να γίνει πράξη.
Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς.  Μέχρι σήμερα έχουν γίνει δύο συναρπαστικοί τελικοί, ας βοηθήσουμε όλοι αυτό να κορυφωθεί την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: