Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΚΦΡΑΣΗ!:ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!:


Μόνο με αεροπλάνα  δεν Πέταξαν την περιβόητη εφημερίδα,του Δημότη,που δεν ξέρουμε ποιος και με τι λεφτά εκδίδει αυτή την πολυτελή έκδοση.
ΠΟΥ υποτίθεται όταν ξεκίνησε την έκδιδε η νεολαία θαυμαστών!του Δημάρχου!
Βέβαια επειδή λεφτά υπάρχουν κάποιοι τις πέταγαν και πέντε πέντε μαζεμένες από βιασύνη.!!
Πέρα από το νερό,που παρουσιάζεται σαν έργο η μείωση της τιμής,που δεν έχει να κάνει ως κατανάλωση,αλλά ως μείωση των παγίων,που οι ίδιοι καθιέρωσαν,
τα καρναβάλια!και τα εν Αργει Διονύσια,που ουδεμιά σχέση έχουν (κατ τα άλλα με τον  ιστοριοδίφη Δήμαρχο),με το Άργος
Όλα τα άλλα αφορούν ευχολόγια,και υποσχέσεις για την επόμενη 3ετια,λες και η προηγούμενη ήταν δοκιμαστική!



 Βέβαια, όταν ΕΙΝΑΙ    ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΟΞΑ και χρήμα κρατικό, κλέβουμε από νομάρχες,και βο(υ)λευτες  την φήμη!
Όταν είναι άσχημα  τα πράγματα,τα  επιρίπτουμε σε αυτούς.
 Η περιβόητη διαμάχη βουλευτή νομαρχίας,και δήμου για τα λεφτά των πλημμυροπαθών,τα λέει όλα!
Eπίσης θα θέλαμε μια καταγγελία κατά της εγκληματικότητας,και ασυλίας,περιεργως στην πόλη,εύκολων ψηφοφόρων όπως οι Ρομα,για να μην μιλήσω για γκέτο πριν τις εκλογές,και όχι μετά

ΑΝ ΔΕΝ παψουν τα τοπικα ΜΜΕ για ενα ψίχουλο να τους κάνουν πίπες,αν δεν αφυπνιστούν οι ενεργοί πολίτες,και οι πνευματικοί λέμε τώρα πολίτες και επιστήμονες,αυτοί φούμαρα θα πουλάνε!
Στην πόλη της λακκούβας ,κανείς δεν απάντησε σε αυτά που καταγγελουμε
Αυτη  η κατάπτυστη πολιτική βοθρολογια,εκλέγει δημάρχους,ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,μέσα σε νερό λάσπης, που έχουν το θράσος να ανακοινώνουν μείωση,και σύμβουλους που παράγουν δυσοσμία!τα μνημεία των αρχαίων,δεν έχουν καμία σχέση με τα σημερινά τρωκτικά που ξεπετάγονται απο τα βοθρολυματα των υπονόμων!
Θα ,,το Κτελ Θα ,,η ανάπλαση,Θα ,,σας εξαφανισωμεν!
Η πραγματικότητα,!!!

Λακκούβες παντού,κυκλοφοριακό,κανένα πράσινο ,κανένα συντριβάνι,έστω το καυτό καλοκαίρι,και ένα παγκάκι σαν έργο στο επί χρόνια ΚΤΕΛ μέσα στον ήλιο και βροχή!θα επανέλθουμε  άμεσα!!
Με τα κάθε καρακατσουλια που υπογράφουν σύμβουλοι,σαν σταρ,και το μόνο που παράγουν πέρα απο πολιτισμό, της αμάθειας,και αγραμματοσύνης,είναι φραπέ και κουλτούρα!
ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι η κορφη του παγοβουνου.
Το Αργος την πατησε!!! Μετα τις εκλογες θα δουμε πολλα αναλογα με οσα ειδαμε πριν τις εκλογες,τα οποια ειναι η βαση του παγοβουνου.
Ωραιο το αρθρο,οσο για τους παρλαπιπογραφους δημοσιογραφους ,ο αλλος του ελεγε θα απαγορευτουν οι εμφανισεις πειτε κατι τωρα πειτε στο λαο διαβαστε την εφημεριδουλα σας...γελαστε γιατι χανομαστε

ΑΡΓΟΛΙΔΑ είπε...

και επειδή το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις,σίγουρα δεν φταίει για όλα ο δήμαρχος,για τις συντεχνίες και την κομματοκρατια!και έχει το αβανταζ οτι είναι περίοδος κρισης.οι υπόλοιποι,όπως ο επιστημονικος και πνευματικός κόσμος,έχουν κάνει κάποια συσπειρωση,παράδειγμα για το νερό ή το περιβάλλον!:

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο άλλος ήταν υποτίθεται τσακωμένος,και τώρα φιλιουντε και αμα τον κέρασε καμιά γκιόσα στο Γκιναμπαρδι,θα του γράφει και σφάξε ΜΕ Αγά μου να αγιάσω...ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω το ανεκδοτο
: Ανάβαλος, προαστιακός σιδηρόδρομος Αργους - Ναυπλίου, τουρισμός στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, διαχείριση διάθεσης των εσπεριδοειδών με σύστημα
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!!!!!!ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...


Η κριση φιλε ανωνυμε εχει φτασει και σε γιατρους και σε δικηγορους ,με αποτελεσμα να συμπεριφερονται οπως οι ξεπεσμενοι πρωην πλουσιοι.
Ειναι απογοητευτικο.
Οσο για τα κοματα βρισκονται σε βαθια γηρανση.Τι μπορεις να περιμενεις απο γερους ανθρωπους;;
Δεν βλεπουν στα δυο μετρα.Ουτε ακουν.
Εχουν ομως την περιουσια !
Για να την παρουμε εμεις πρεπει να περιμενουμε να πεθανουν!!!
Συγνωμη για τον κυνισμο αγιες μερες.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τελειως ανωμαλο αυτο που γινεται αφου λογικα σε περιοδο κρισης περιμενεις μια αντιδραση διαφορετικη.Μια στροφη στην ουσια και οχι στο περιτυλιγμα.Τι ειναι αυτο που ζουμε;