Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ!


ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Γράφει ο Γιάννης Παμπόρης
Εμείς οι ακραίοι και αυτοί οι βολεμένοι…
Είμαστε ακραίοι Έλληνες, στην φτώχεια και στην ανεργία. Είμαστε ακραίοι στην πείνα και στην αρρώστια. Ζούμε σε μια ακραία χώρα όπου οι Ναζιστές Δημοκράτες που μας κυβερνούν είναι όλοι, πλούσιοι, βολεμένοι με οικογενειοκρατικές καταβολές και ζούνε με ανέσεις και με ταξίδια, την ώρα που αυτοκτονούν μάνες γιατί δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. 
Η ακραία Δημοκρατία σας δεν συγγενεύει καθόλου με την ακραία Δημοκρατία μας. Πότε θα συμπέσουν οι Δημοκρατίες μας κύριοι Βουλευτές; 


Ακόμα και τώρα, έχετε την ασυλία σας. Ακόμα και τώρα, έχετε πενήντα χιλιάδες δημόσια αυτοκίνητα, να πηγαίνουν οι υπηρέτριες σας με οδηγό αστυνομικό να κάνει τα ψώνια σας. Ακόμα και τώρα, είστε κλέφτες με το να κρύβετε τις λίστες ξένων τραπεζών που έχουν τα λεφτά σας. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τις λίστες, γιατί είμαστε όλοι άποροι. Είμαστε όμως Ακραίοι Δημοκράτες που πληρώσαμε με τρία κοινοτικά πακέτα, τους ίδιους δρόμους που φτιάχνετε τώρα. Τα πρώτα πακέτα τα εξαφανίσατε εσείς οι Δημοκράτες. Κοινώς τα ενθυλακώσατε! Εμείς οι Ακραίοι Δημοκράτες σας σιχαθήκαμε και σας λέμε “Φέρτε πίσω τα κλεμμένα γιατί αν δεν τα φέρετε τώρα, θα έρθει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στο κεφάλι της οικογένειάς σας. Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας ότι θα τιμωρηθείτε σκληρά από μας, τους Ακραίους Δημοκράτες».


Μας πρήξατε με το μνημόνιο και το μονόδρομο
Κύριοι της Κυβέρνησης, μας πρήξατε με το μνημόνιο και τον μονόδρομο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος; Λέτε ότι δεν υπάρχει! Τότε δεν μας κάνετε, να φύγετε
Μας παρουσιάζεστε προεκλογικά σαν άλογα ιπποδρόμου και στη συνέχεια αποδεικνύεστε σκέτα γαϊδούρια. Τι στο διάολο σπουδάσατε;  Ή είστε αγράμματοι ή είστε παντελώς ανίκανοι. Τουλάχιστον να είσασταν νοικοκυραίοι, θα ξέρατε από νοικοκύρεμα! Οι περισσότεροι είστε …μπακούρια στη Βουλή

Καιάδα που θέλουν!
Όταν κάποιου πολύτεκνου νοικοκύρη, που έδωσε τέσσερα αγόρια να υπηρετήσουν την Πατρίδα, το ένα πεθαίνει σε κάποια άσκηση, κανένας δε θα ασχοληθεί παρά πέρα. Ούτε κανάλια, ούτε πολιτικοί, ούτε ο κόσμος. Αντίθετα, όταν πεθαίνει κάποιος παχύδερμος παλιός πολιτικός, τότε όλα τα κανάλια και τα κόμματα επί τρεις μέρες θα μας κάνουν το κεφάλι καζάνι γιατί πρόσφερε τόσα πολλά στην Πατρίδα, στο κόμμα, στο Λαό. Έστω και αν πλούτισε από μίζες, έστω και αν τα παιδιά του δεν υπηρέτησαν, τα αποκατέστησε κάνοντας τα πολιτικούς ή με άφθονα χρήματα και ακίνητα για να μην υποφέρουν. 
Κάντε σύγκριση και πέστε μου, είναι δίκαιο αυτό; Και όμως είναι αποδεκτό, διότι ο Λαός έμαθε …του το έχουν βάλει στο DNA του, να έχει πάντα την Ράτσα των πολιτικών από πάνω του και για τους γείτονές του να μην ενδιαφέρεται, ούτε να τους τιμά, ούτε και να ασχολείται. Αυτός ο λαός πρέπει να τελειώσει, όπως οι Φοίνικες, οι Ασσύριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Σουμέριοι κλπ.

Ήρθε το τέλος… ήρθε το τέλος…
Θυμάστε εκείνον τον παλαβό που φώναζε “Ήλθε το τέλος, ήλθε το τέλος”; Ε λοιπόν αυτόν μου θύμισε και η κυβέρνηση με το “Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα”. Λάθος κύριοι της Κυβερνήσεως. Αυτό είναι κλεφτογενές πλεόνασμα
Όσο απατεώνες και αν είστε, σας πήραμε χαμπάρι. Διότι και η λαϊκή παροιμία λέει «Αν σε κοροϊδέψει η Κυβέρνηση μια φορά, φταίει εκείνη. Αν σε κοροϊδέψει δεύτερη φορά, τότε φταις Εσύ Λαέ». Αν τους ξαναψηφίσεις, τότε θα έχουν δίκιο να σε σφάξουν σαν την Ιφιγένεια. 

Εσύ Λαέ ψόφα!
Δυνατά ονόματα παρέστησαν στην Ελιά και επίσης μεγάλα στελέχη από το πάλαι ποτέ δυνατό ΠΑΣΟΚ. Σημίτης, Σκανδαλίδης, Βενιζέλος, Καστανίδης, Λοβέρδος, Μόσιαλος, Τσουκάτος, Λαλιώτης και πολλοί άλλοι. Ξέχασα και τις ελιές του Σημίτη. Ο αρχηγός δεν πήγε, ο Γ.Α.Π. 
Σας θυμίζουν τίποτα αυτά τα ονόματα; Και γιατί είναι μεγάλα και δυνατά; Εγώ τους βλέπω απλώς σαν εκατομμυριούχους που έχουν και λυμαίνονται τον κρατικό κορβανά και δεν θέλουν να χάσουν την κουτάλα. Πότε «Ελιά», πότε «Ποτάμι» πότε «Δημοκρατικό Τόξο» αρκεί να είναι εκεί επάνω στην εξουσία. 
Εσύ Λαέ ψόφα!

Τελικά είμαι τόσο μακάκας;
Μου έλεγε ένας φίλος γείτονας. Έχω ένα σπίτι 75 τ.μ στις παλιές εργατικές κατοικίες, πενήντα χρονών, με τιμή ζώνης 450 ευρώ. Το πρώτο χαράτσι το πλήρωσα διπλό γιατί κάποιος υπάλληλος έβαλε τιμή ζώνης 1.200 ευρώ. Το δεύτερο χαράτσι το πλήρωσα διπλό γιατί κάποιος υπάλληλος έβαλε τιμή ζώνης 800 ευρώ και συγχρόνως μεγάλωσε το σπίτι σε 150 τ.μ Τελικά, στο τρίτο χαράτσι το κατάφεραν να συμπέσουν η τιμή ζώνης και τα τ.μ. Δηλαδή σύνολο πλήρωσα πέντε χαράτσια για την ηλιθιότητα του συστήματος. Ενώ το κράτος, που είναι πιο έξυπνοι, με χρεώνουν τεκμήριο, για το σπίτι που δεν μου ανήκει, είναι ακόμη ιδιοκτησία της Τράπεζας λόγω δανείου. Με χρεώνουν και 5.500 ευρώ τεκμήριο, για τα λεφτά με τα οποία πλήρωνα τις δόσεις για το σπίτι της τράπεζας.Τελικά είμαι τόσο μακάκας; Κι όμως είμαι γιατί εξακολουθώ να τους ψηφίζω αντί να τους δέρνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: