Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Η αλληλεγγύη μας ενώνει όλους !!


Μεγάλη προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου της περιοχής μας στη στήριξη αυτής της ευάλωτης και ευπαθούς ομάδας ανθρώπων που ζει δίπλα μας
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την εβδομάδα
Η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ευχαριστεί θερμά τους πολλούς φίλους και αλληλέγγυους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο σημερινό κάλεσμα στην πλατεία Δημαρχείου για τη συγκέντρωση ειδών που έχουν απόλυτη ανάγκη οι κρατούμενοι των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου.Η μεγάλη προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου της περιοχής μας στη στήριξη αυτής της ευάλωτης και ευπαθούς ομάδας ανθρώπων που ζει δίπλα μας , ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας και αποτελεί φως αισιοδοξίας αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων ως επί το πλείστον, αλλά και βιβλίων, αναλώσιμων ειδών υγιεινής και τηλεκαρτών.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την εβδομάδα που μας έρχεται και θα ολοκληρωθεί με την ενημερωτική-καλλιτεχνική εκδήλωση "Φυλακές - Αξιοπρέπεια χωρίς εξαιρέσεις" που θα γίνει την Τρίτη, 8 Απριλίου στο Τριανόν. Και πάλι σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας.
 Η αλληλεγγύη μας ενώνει όλους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: