Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

58 για την ενότητα της προοδευτικής παράταξης


ΕΣΕΙΣ ΟΙ 58 που θυμηθήκατε την ενότητα της κεντροαριστερας, ενώ 3 χρόνια οι Πασοκοι ψήφιζαν τα μνημόνια,ξυλοκοπούσαν τον κόσμο,συνεπραταν με την δεξιά για το καλό του τόπου!εξαθλίωναν τον λαό,δεν διάβαζαν τι ψήφιζαν!!τέλος πάντων!!μια ερώτηση!το ΠΑΣΟΚ πόσα δάνεια έχει πάρει έως το 2033 ενώ παίρνει 2%των ψήφων του ελληνικού λαού!!:παρακαλω,μιας και τα λέτε να κάνετε την ερωτηση
Είμαστε εδώ και είμαστε οι πολλοί που θέλουμε να χτίσουμε την Ελλάδα της εντιμότητας και της ευημερίας.ΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ
 ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!;
Η αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης, η εξυγίανση της δημόσιας διοίκησης, η υγεία, η παιδεία και κάθε θεσμός που αφορά την κοινωνία, απαιτεί γενναίες και αληθινές μεταρρυθμίσεις.
ΙΔΡΥΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι συμπολίτες
Στο νομό μας, στην Αργολίδα, μια ομάδα πολιτών, πήραμε την δική μας πρωτοβουλία να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας των 58 για την ενότητα της προοδευτικής παράταξης και συγκροτήσαμε την προσωρινή επιτροπή Αργολίδας
Το πλέον συμπαγές ΟΧΙ στη κρίση που ζούμε σήμερα, είναι το ΝΑΙ που θα σχεδιάσει μια νέα στρατηγική από την οποία θα προκύψει η πολιτική που θα διορθώσει τις αιτίες και θα οικοδομήσει τη νέα Ελλάδα.
Ο χώρος της κεντροαριστεράς, οφείλει να αναγνωρίσει την αποστολή του. Να επωμιστεί το βάρος των περιστάσεων και να ηγηθεί σε μια νέα πορεία.
Οι ηγεσίες του κάθε φορέα που τοποθετείται σ’ αυτόν το χώρο έχουν χρέος να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να συνομιλήσουν και να υπογράψουν ένα νέο συμβόλαιο,
με τον εαυτό τους, μεταξύ τους, και με τους πολίτες,
απαλλαγμένο από τις παθογενείς ιδιοτέλειες του παρελθόντος.
Αυτή είναι η μεγάλη μας προσδοκία.
Δεν ζητάμε να συγκολληθούν ηγεσίες και πρόσωπα σε μια διαδρομή νομής της εξουσίας.
Οι μνηστήρες του κυβερνητισμού περισσεύουν και είναι αυτές ακριβώς που σπαταλάνε τις δυνάμεις του λαού κολακεύοντας θυμωμένους πολίτες και υποσχόμενοι παραδείσους που δεν υπάρχουν.
Οι ηχηρές καταγγελίες, από μόνες τους, δεν παράγουν πολιτικές προτάσεις.
Η αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης, η εξυγίανση της δημόσιας διοίκησης, η υγεία, η παιδεία και κάθε θεσμός που αφορά την κοινωνία, απαιτεί γενναίες και αληθινές μεταρρυθμίσεις.
Καμιά μεταρρύθμιση δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στο περιβάλλον της αναξιοκρατίας και της αλυσίδας ατομικών, ομαδικών, και συντεχνιακών συμφερόντων. Αυτή ακριβώς είναι η αιτία που μας οδήγησε στα πρόθυρα της άτακτης χρεοκοπίας.
Χρωστάμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας.
Να χαράξουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα στοχεύει απαρέγκλιτα σε κανόνες και πολιτικές που θα αφορούν το συμφέρον όλων των πολιτών.
Η πρωτοβουλία μας έχει σκοπό:
- να προκαλέσει και να υποστηρίξει την σύγκλιση των δυνάμεων της προόδου
-να συμβάλει με προτάσεις και ιδέες στην δημιουργία ενός νέου συμβολαίου
-να εγγυηθεί μέσα από την συμμετοχή όλων μας, την απαρέγκλιτη εφαρμογή κάθε συμφωνημένης πολιτικής.
Το πρώτο βήμα μπορεί να είναι η κοινή κάθοδος στις ευρωεκλογές.
Η κεντροαριστερά οφείλει να δώσει τη μάχη της για τον τόπο όχι μόνο στα στενά εθνικά πλαίσια αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διεκδικώντας για τη χώρα την θέση που της αξίζει. Οφείλει να ανταποκριθεί στο ενωτικό κάλεσμα των Ευρωπαίων σοσιαλιστών και δημοκρατών και να συμμετάσχει ενεργά στην προοδευτική συμμαχία που ζητάει να ανατρέψει το συντηρητισμό προς όφελος των λαών, στα πλαίσια μιάς ενωμένης προοδευτικής Ευρώπης.
Το σήμερα και το μέλλον μας, έχουμε καθήκον, ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί, να μην τα παραδώσουμε στο έλεος των λαϊκιστών που μας υπόσχονται με αριστερά ή δεξιά συνθήματα, χίμαιρες, που στην πράξη θα μας επιστρέψουν στα παλιά και σε νέες μαύρες περιπέτειες.
Είμαστε εδώ και είμαστε οι πολλοί που θέλουμε να χτίσουμε την Ελλάδα της εντιμότητας και της ευημερίας.

Η προσωρινή επιτροπή πρωτοβουλίας Αργολίδας
για την ενότητα της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης
Γκάτζιου Τζία
Δεμοίρος Μιχάλης
Ζάχος Βασίλης
Καρούζος Νίκος
Κατσούρης Δημήτρης
Μαλτέζος Αντώνης
Μποζιονέλος Σταύρος
Πετρουλας Κώστας
Φράγγος Δημήτρης
Χατζόπουλος Δημήτρης

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977639588
Email kpolitis@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: