Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

θα αγωνιστούν για φιλανθρωπικό σκοπό. στη μνήμη του Χρήστου Κωστάκη.


Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 (είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013), στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Κίου, παίκτες και παλαίμαχοι του Αργοναύτη και του Πανναυπλιακού 2011, θα αγωνιστούν στη μνήμη του Χρήστου Κωστάκη.

Οι παίκτες και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δυο Σωματείων υπόσχονται να προσφέρουν στους φιλάθλους αξέχαστες στιγμές σε ένα αγώνα διαφορετικό από τους άλλους χωρίς άγχος και με κύριο χαρακτηριστικό του την παντοτινή αγάπη για το άθλημα.




Πραγματικός αθλητής της ζωής, ο αείμνηστος Χρήστος Κωστάκης άφησε τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα της Νέας Κίου.

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης εκ μέρους του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ, αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής σε ένα άξιο αθλητικό παράγοντα. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και η διάθεση προσφοράς, τον οδήγησαν στο χώρο του ποδοσφαίρου, στον Αργοναύτη και στον Αθλητικό Όμιλο της Νέας Κίου, σωματεία με τα οποία συνδέθηκε σχεδόν απόλυτα, υπηρετώντας τα με αγωνιστικό και διεκδικητικό πνεύμα καθώς και με συνέπεια.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να παρευρεθούν για να απολαύσουν από κοντά τις παλαιές και τις νέες δόξες των ομάδων τους.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Αργοναύτη – Πανναυπλιακού 2011 θα διεξαχθεί στις 15:00, ενώ θα προηγηθεί ο αγώνας των παλαιμάχων στις 13:30. Τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τιμή εισόδου τρία (3) Ευρώ.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Α.Ο Αργοναύτης Νέας Κίου, και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών.


Για το ΔΣ του Αργοναύτη
Ο πρόεδρος
Δούκας Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: