Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ


Oλα αυτά τα βυζαντινά κατάλοιπα με χρυσές μίτρες και κόκκινα χάλια,που δεν δίδαξε κανένας Χριστός,αλλά οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου!εκτός αν απευθύνεστε σε θρησκόληπτες γριούλες,που η αμορφωσιά,φανατίζει ακόμα και για ψήφους όπως εγχώριους ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια!
H εκκλησία έχει το 11%της τράπεζας Ελλάδος και !ο λαός πεινάει!!ας πουλήσει κανα ακίνητο,και να δώσει κανα ενοίκιο που εισπράττει για τους εξαθλιωμενους!
Σαν σχήμα είναι εταιρεία με νομικό συμβούλιο!!άλλο η θρησκεία άλλο η θρησκοληψία,και η ειδωλολατρία!όλα τα άλλα χρυσές μίτρες και άμφια!!βυζαντινών αυτοκρατόρων!που δεν έχουν καμία σχέση έστω με μια παραβολή του Χριστού!




 Μέχρι ένα Καζαντζάκη αφόρισαν για αυτά τα θέματα
Ο αιρετικός παπάς του πάνω χωριού που την αναζητούσε πεινασμένος ,και ο βολεμένος χορτασμένος από το κάτω χωριό!από τον Χριστός ξανασταυρώνεται!

Το πνεύμα το δίνει μόνον ο Θεός και η ώρα που ο Θεός θα επέμβει είναι κοντά, διότι ο ...τον Θεό, λάτρεψαν το χρήμα και μετέτρεψαν τον οίκο του Θεού σε οίκο εμπορίου...αυτά από εδώ, μην κάνετε τον οίκο του Πατρός μου οίκον εμπορίου»
Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: