Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Η παντοδύναμη πια κυρία Τέτα,Αυτό κι αν είναι από τα ευτράπελα της πολιτικής πραγματικότητας που δείχνει στο λαό ποιοι πραγματικά μας κυβερνούν.
Η παντοδύναμη πια κυρία Τέτα, η γραφική πεθερά του Αντώνη Σαμαρά(δεξιά στη φωτο) και άτυπη κομματάρχης του στην Αργολίδα, συνέφαγε (μας είπαν κάτοικοι που τους είδαν μαζί)σε εστιατόριο στο μαγευτικό Ναύπλιο με τον επίσης σύμβουλο του Σαμαρά, Συμπιλίδη(αυτόν που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993)αλλά και τον κ.Μηταράκη που προφανώς προορίζεται για νέος υπουργός Οικονομικών όταν ο πρωθυπουργός "φάει" τον Στουρνάρα.
Παντοδύναμη η κυρία Τέτα. Τόση ψυχολογική στήριξη πρόσφερε στον ακριβό γαμπρό της τα πέτρινα χρόνια της σιωπής και της πολιτικής του αδυναμίας. Να μην την ανταμείξει τώρα ηθικά τουλάχιστον ο εκλέκτορας της Μέρκελ στην Ελλάδα;


Να θυμίσουμε ότι η κυρία Τέτα είναι η πληθωρική μητέρα της συζύγου του κ.Σαμαρά(μιας πραγματικής κυρίας που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με την παρουσία της)και αναμειγνυόμενη συνεχώς(όπως πληροφορούμαστε)στα τοπικά και όχι μόνον εσωκομματικά της Ν.Δ.
Πιθανόν λοιπόν να γνωρίζει και τα περιβόητα ραντεβού του γαμπρού της την περίοδο 1993-1998 στα καλά κηφισιώτικα στέκια και στα ζαχαροπλαστεία του Βάρσου. Έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: