Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Γ. Μανιάτης: «Να γίνει το 2013 χρονιά θετικής έκπληξης»


η Ελλάδα εξαθλιώθηκε και αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν
Με αυτό το κουρέλι EΔΩ κάνουν πράξη την παράδοση της κρατικής περιουσίας μας !!! Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στην κοροϊδία!!!
Στο Τ.Χ.Σ. έχει περάσει όλη η δημόσια και κρατική περιουσία!!! Και το νερό που πίνουμε εκεί μέσα είναι!!! Αν δεν αποπληρώσουμε δόση πάνε στους δανειστές!!! Και γιατί να μας δανείζουν για αποπληρώνουμε δόσεις όταν θα μπορούν να κατάσχουν τον φυσικό μας πλούτο;;;
το ψηφίσατε ναι η όχι κύριε;
και τώρα μιλάτε για
 για  όρους εθνικής αξιοπρέπειας
έλεος πια   



  εκτίμηση ότι το 2013 μπορεί και πρέπει να γίνει η χρονιά της θετικής έκπληξης για την Ελλάδα εκφράζει σε άρθρο του στην «Ημερησία» ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι τέτοιο είναι εφικτό εφόσον εξασφαλιστούν τρεις μείζονες προϋποθέσεις: «Αξιοπιστία, Αξιοπρέπεια, Αξιοποίηση». Ο κ. Μανιάτης υποστηρίζει πως αυτά «είναι τα 3A που μπορούν να αναστρέψουν τη μέχρι σήμερα πορεία υποβάθμισης και να εγγυηθούν ένα αξιοβίωτο μέλλον για τον ελληνικό λαό».

 
  Όπως υποστηρίζει στο άρθρο του, η Ελλάδα ανακτά στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον την αξιοπιστία της και οφείλει να την περιφρουρήσει ακολουθώντας τον δύσκολο δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων για να ανοίξει ο δρόμος στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας.
 
  Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, όσο κερδίζει η Ελλάδα σε αξιοπιστία, άλλο τόσο θα είναι σε θέση να διεκδικεί με όρους εθνικής αξιοπρέπειας την οριστική επίλυση του προβλήματος του χρέους και τον σεβασμό της εταιρικής αμοιβαιότητας μέσα στην Ε.Ε.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: