Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Α ρε αυτό είναι δημόσιο...


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αποζημίωση και για τον θερμό εραστή της διότι έσπασε και τον πολυέλαιο ο παίκτης με τον σεισμό που έκανε.. έτσι..
Μια δημόσια υπάλληλος τραυματίστηκε σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ έκανε σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Και επειδή τραυματίστηκε, δικαιούται να κρατήσει την αποζημίωση που της είχε χορηγηθεί με δικαστική απόφαση. 

Το Ομοσπονδιακό δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε την έφεση που είχε υποβάλει η ασφαλιστική εταιρεία του δημοσίου Comcare εναντίον της χορήγησης αποζημίωσης. Τόσο πρωτόδικα όσο και τώρα, η αυστραλιανή Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως η συγκεκριμένη δημόσια υπάλληλος δικαιούται την αποζημίωση.



Πιο συγκεκριμένα, το 2007, στο πρόσωπο της γυναίκας από την Καμπέρα, έπεσε ένα φωτιστικό, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με τον φίλο της και έκαναν έρωτα. Η υπάλληλος, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε, ζήτησε από τον εργοδότη της αποζημίωση για το ατύχημά της, σημειώνοντας ότι υπέστη σωματικά αλλά και ψυχολογικά τραύματα. 

Η υπάλληλος προσέφυγε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, ζητώντας αποζημίωση, γιατί την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, στο δωμάτιο που της πλήρωνε η υπηρεσία της.

Αυτή δεν είναι η μοναδική απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας, υπέρ υπαλλήλων που τραυματίζονται σε επαγγελματικά ταξίδια, έστω και αν την ώρα του τραυματισμού τους δεν κάνουν κάτι σχετικό με την εργασία τους, αρκεί ο τραυματισμός τους να μην προήλθε από παράνομη πράξη ή να μην περιείχε δόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: