Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Καλούμε τους συνδημότες μας σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και να χαράξουμε την πορεία του τόπου μας και των ανθρώπων του προς το μέλλον.
Πλαισιώστε και ενισχύστε με την παρουσία σας την Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δήμου Επιδαύρου, την Δευτέρα 5 Νοέμβρη 2012 και ώρα 6.30’ μ.μ., στο καφέ «ΠΕΤΡΙΝΟ» του Δημήτρη Λιακόπουλου, στο Λυγουριό.
Θα μιλήσουν ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και η Όλγα Αθανίτη, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής.  Θα ακολουθήσει πολιτική συζήτηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ.  ΕΛΑ να σταματήσουμε την καταστροφή, να οργανώσουμε την ανατροπή.


Σχεδόν τρία χρόνια τώρα οι κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα απασχολούν το σύνολο του κόσμου. Η είδηση δεν είναι τα μέτρα και η πολιτική της κυβέρνησης αλλά οι αγώνες που δίνονται από την κοινωνία.Μέσα από αυτούς τους αγώνες οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου αντλούν κουράγιο για να δώσουν τις δικές τους μάχες. 
Η επίθεση που δεχόμαστε σήμερα είναι μια επίθεση ενάντια στο σύνολο των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων του κόσμου της εργασίας, της νεολαίας, της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Ως απάντηση στην επίθεση αυτή μπορεί να θεωρηθεί η συνέχιση των αγώνων για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, για ανατροπή των μνημονίων και των πολιτικών δυνάμεων που τα στηρίζουν, για μια άλλη πολιτική που θα έχει μπούσουλα τις ανάγκες της κοινωνίας, την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια.
Στα πλαίσια της συντονισμένης αυτής απάντησης συστάθηκε, την 12/10/2012 στο Λυγουριό, η επταμελής Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  Δήμου Επιδαύρου, αποτελούμενη από τους (σειρά αλφαβητική):
Σοφία Γαλάνη, εκπαιδευτικό
Γιάννη Καλούδη, εκδότη - βιβλιοπώλη
Νίνα Κουλετάκη, συγγραφέα
Ίωνα Ξυπολιά, δημοσιογράφο
Κυριάκο Πουλάκη, αγρότη
΄Αρη Προύτζο, οδοντίατρο
Γιάννη Σαρρή, συνταξιούχο


Δεν υπάρχουν σχόλια: