Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ! Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 αποδεικνύει οτι ο Σαμαράς είναι ψεύτης! ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

 ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΤΟ 2016,

ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΤΟ 2014!

OΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑ

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ


)

Σελ. 2 στο τέλος: Πρέπει ο πληθυσμός, ή η εθνική πολιτική να είναι σύμφωνη με τη συνθήκη της ΕΕ και το "κατάλληλο" παράγωγο δίκαιο, για να έχουμε πρόσβαση σε νερό, αέριο, πετρέλαιο, ηλεκτρικό; Άν δεν είναι, θα μας κόψουν το ρεύμα; Πώς;

 Σελ. 44-45, π. 1 &2 : Η απόδειξη ότι τα φετινά μέτρα περικοπών δε θα είναι τα τελευταία. Αναφέρεται σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, όχι σε απολύσεις.

 Σελ. 46, π. 6: Επιπλέον περικοπές δαπανών στην άμυνα ώς και το 2014. Αύξηση 197 εκ. € το 2015 -ίσως κάτι να πρέπει να "αγοράσουμε" τότε.


Σελ. 48 π. 11: Αύξηση φορολογίας την επόμενη διετία

 Σελ. 48 π. 12: Άν είστε καλά παιδιά...

 ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ:http://enomenoiblogers.blogspot.com

KAI H ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ
GoPetition

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τις συντάξεις, τα δώρα και τους μισθούς του κοσμάκη κόψανε και ξεπουλάνε τον τόπο σε τιμές διάλυσης. Το κεφάλαιο ΔΕΝ το φορολόγησαν, ημετέρους ακόμα διορίζουν απο την πίσω πόρτα, την φοροδιαφυγή ούτε που την ακούμπησαν, ακόμα τα φράγκα και τα προνόμια της βουλής είναι ακατέβατα