Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Λαική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ για το Δήμο Ναυπλιέων Ανοιχτό Κάλεσμα


Ούτε τέσσερεις μήνες δεν έχουν περάσει από τις εκλογές του Ιούνη και την έναρξη της διακυβέρνησης από την τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας και όλες οι υποσχέσεις της έχουν κουρελιαστεί. Η επαναδιαπραγμάτευση και η αναπτυξιακή προοπτική έχουν μετουσιωθεί στην πλήρη ταύτιση με την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Ιδίως το επικείμενο πακέτο μέτρων θα σημάνει την συνέχιση της κατεδάφισης του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους, την πιο άγρια επίθεση σε μισθούς συντάξεις, το ξεπούλημα κρίσιμων δημοσίων επιχειρήσεων, το βάθεμα της κρίσης και της ύφεσης και την στέρηση της όποιας προοπτικής για τα πλατιά λαϊκά στρώματα και ιδίως τη νεολαία.Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ έχει ως στόχο να είναι παρών σε κάθε κοινωνικό αγώνα συμβάλλοντας και αυτός στην οργάνωση των απαιτούμενων αντιστάσεων και την ίδια ώρα να ανασυγκροτηθεί για να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός στα καθήκοντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που του ανέθεσε ο λαός.

Σας καλούμε λοιπόν την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ στο Τριανόν για να συζητήσουμε για όλα αυτά: την επίθεση που δεχόμαστε και πως θα απαντήσουμε, την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και την επικείμενη ανασυγκρότησή του. Σας καλούμε επίσης να γίνετε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ και όλοι-ες μαζί να οργανώσουμε την τοπική παρέμβασή μας και να συστήσουμε την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Δήμου Ναυπλιέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: