Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τον ΜΑΡΤΙΟ τα νεώτερα για τους 5 της ΔΕΥΑΝ



27 Μαρτίου 2013 θα κριθεί τελικά η τύχη των πέντε ΑΜΕΑ εργαζομένων της ΔΕΥΑΝ, αφού το σημερινό δικαστήριο αναβλήθηκε κοινή συνεναίσει. Το αποτέλσμα αυτό έστω και προσωρινά δίνει μια εξάμηνη ανάσα στα παιδιά και αφήνει το στόχο της επ' αορίστου σύμβασης εργασίας ανοικτό. Η ικανοποίηση έστω και προσωρινά έλαμψε στο πρόσωπο των πέντε εργαζομένων που θα συνεχίσουν κανονικά την εργασία τους ελπίζοντας πως μέχρι τον Μάρτιο κάτι θα έχει αλλάξει στο μυαλό του προέδρου της εταιρίας, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που τους καταδίκασαν σε ανεργία και φυσικά στο μυαλό του υπηρεσιακού δημάρχου Ναυπλιέων. 

Με σημερινή τους επίσης δήλωση τα παιδιά ευχαριστούν για μια ακόμη φορά, όσους τους συμπαραστάθηκαν και έστειλαν για μια ακόμη φορά το χθεσινο βραδυνό μήνυμα τους. Αυτό το μήνυμα που σκόρπισε συγκίνηση σε όλους όσους σε ολόκληρη την Ελλάδα συμπαραστάθηκαν στα παιδιά μέσα από την Ομάδα Συμπαράστασης του Facebook και ήταν το ακόλουθο:

"Eυχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες, σε όσους μας συμπαραστέκονται στο δύσκολο και δίκαιο αγώνα και μας βοηθούν μέσα από το διαδύκτιο και την ομάδα συμπαράστασης. 


Ελπίζουμε να νικήσουμε σε αυτό τον άδικο πόλεμο που μας γίνεται.  

Υποσχόμαστε να παραμείνουμε ενεργοί και χρήσιμοι στις θέσεις εργασίας που η υπηρεσία μας έχει αναθέσει. 

Ειλικρινά όλο αυτό το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου μας έχει συγκινήσει, ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς.
 

Καλή μας τύχη ...". 


Εμείς σαν Argonafplia.gr που στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή το δίκαιο αίτημα των παιδιών έχουμε να προσθέσουμε την ικανοποίηση μας έστω και για αυτό το προσωρινά θετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 12 χιλιάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες που εύπρόσδεκτα έλαβαν και αποδέχτηκαν τα μηνύματα μας και τους 519 "συναγωνιστές" μας που εντάχθηκαν μέσα στην Ομάδα Συμπαράστασης που δημιουργήσαμε στο Facebook.

Υποσχόμαστε να ήμαστε παρόντες όταν πάλι χρειαστεί για αυτά τα παιδιά ή για οποιαδήποτε άλλη παρόμοια υπόθεση. Η εποχή μας έχει αποδειχθεί περίτρανα αντιμετωπίζεται μόνο με ψυχραιμία, συμπαράσταση και κοινωνική ευαισθησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: