Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Βιομηχανία παραγωγής αναπήρων στην Αργολίδα.


Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην περιοχή μετά την αποκάλυψη του τυφλού αγρότη που... έβλεπε. Εκφράζονται υπόνοιες για ύπαρξη κυκλώματος που εξέδιδε πλαστές συντάξεις και επιδόματα. «Ο ΟΓΑ ερευνά το θέμα», δηλώνει στο «Εθνος» ο διοικητής του Ταμείου Π. Πέτρουλας
 Οι καταγγελίες για πλαστές συντάξεις και επιδόματα αυξάνονται και τα Ταμεία με τη σειρά τους εντείνουν τους ελέγχους Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι η... «φάμπρικα» κατασκευής αναπήρων στην Ελλάδα. Οι καταγγελίες για συντάξεις και επιδόματα-μαϊμού αυξάνονται και τα Ταμεία περνούν από ψιλό κόσκινο συνταξιούχους και επιδοματούχους σε όλη την Ελλάδα, ανακαλύπτοντας διαρκώς πλαστές υποθέσεις. Μετά την αποκάλυψη του τυφλού αγρότη από το Αργος που έβλεπε και οδηγούσε φορτηγό, οι έλεγχοι εντατικοποιούνται στην περιοχή, καθώς εκφράζονται φόβοι για ενδεχόμενη ύπαρξη νέου κυκλώματος.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα αποκαλύφθηκε βιομηχανία παραγωγής τυφλών στη Ζάκυνθο, με εκατοντάδες άτομα να εισπράττουν πλαστά επιδόματα. «Φοβάμαι ότι αν υπήρχε κάποιο κύκλωμα στην περιοχή που δρούσε με αυτόν τον τρόπο δεν αποκλείεται να εντοπιστούν κι άλλες περιπτώσεις», σημείωνε χθες ο διοικητής του ΟΓΑ, Παναγιώτης Πέτρουλας, διευκρινίζοντας πως η υπόθεση θα ερευνηθεί. Οπως άλλωστε υπογράμμιζαν στελέχη του Οργανισμού, ο απατεώνας τυφλός είχε περάσει από υγειονομικές επιτροπές πριν από 5 και 8 χρόνια και από τότε μπορεί να έχουν περάσει από τις ίδιες επιτροπές πολλές άλλες περιπτώσεις.
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: