Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΑΡΓΟΥΣ.

tel1
Η ώρα της γιορτής έφτασε...
Το Άργος φοράει τα καλά του και πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο, το πρώτο πρωτάθλημα, τις πρώτες ξέφρενες και ιστορικές στιγμές του...
 Οι "Λύκοι" του Διομήδη, η αρμάτα του Δημήτρη Δημητρούλια, τα "παιδιά" μας, όπως πολλές φορές μας αρέσει να τα χαρακτηρίζουμε, μας ανεβάζουν στον έβδομο ουρανό, στο πάνθεον του χάντμπολ, στην ελίτ του Ελληνικού αθλητισμού.
Την Τετάρτη 16 Μαϊου, στις 19.00 το απόγευμα 



κλείνει ο χορός των play off στο γήπεδο, με τον αγώνα εναντίον της δεύτερης ΑΕΚ και την απονομή του "κατσαρολικού", του κυπέλλου δηλαδή, όπως το βάφτισε ο προπονητής της καρδιάς μας, Δημήτρης Δημητρούλιας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ανοίγει όμως ένας άλλος χορός, πιο ευχάριστος, πιο απαραίτητος, πιο πολυπόθητος για τον κόσμο μας, για τους φίλους μας, για όλους εσάς που αποτελείτε τον 8ο και πιο σημαντικό παίκτη μας:
Ο χορός της διασκέδασης, του γλεντιού και της χαράς...
Για αυτόν τον λόγο, η διοίκηση του Διομήδη, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Άργους κο Καμπόσο Δημήτρη, θα διοργανώσει γιορτή στους Στρατώνες Άργους (Λαϊκή Αγορά), αμέσως μετά τον αγώνα και την απονομή, όπου οι παίκτες και οι προπονητές μας θα βρίσκονται εκεί για να σας υποδεχτούν, να σας γνωρίσουν έναν έναν και μία μία και να γιορτάσουν μαζί σας με άφθονο χορό, φαγητό, ποτά και μουσική τον πρώτο τίτλο της πόλης
. Η είσοδος είναι ελεύθερη και τα ποτά-φαγητά ΔΩΡΕΑΝ. Σας περιμένουμε όλους και όλες για μια αξέχαστη βραδιά νίκης και χαράς...!!!
http://www.diomidis-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: