Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Γ.Αναγνώστου: "Παραποιούν την αλήθεια και γράφουν μόνο τις μισές αλήθειες"


Η Δημοτική Αρχή και αυτοί που την συμβουλεύουν τελούν υπό σύγχυση και διαθέτουν σίγουρα περισσό θράσος. Παραποιούν την αλήθεια και γράφουν μόνο τις μισές αλήθειες. Οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε τα παρακάτω:
.O  κ. Αναγνώστου ήταν Αντιδήμαρχος έργων του δήμου Άργους από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2010, δηλαδή για επτά μήνες.
. Ο κ. Αναγνώστου δεν ήταν ποτέ δημαρχεύουν του δήμου Άργους, διότι όπως πολύ καλά γνωρίζεται, αναπληρωτής δήμαρχος μετά την ασθένεια του τ. Δημάρχου ήταν ο κ. Π. Κωνσταντινόπουλος. . Στο διάστημα των επτά μηνών αυτό με πρωτοβουλία του κ. Αναγνώστου δόθηκαν ελάχιστες απευθείας αναθέσεις έργων ύψους 15.000,00 ( όπως ο νόμος ορίζει ) σε επαγγελματίες της περιοχής για να λυθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες των δημοτών.



 Να θυμίσουμε ότι μεταξύ αυτών ήταν : η κατασκευή πεζοδρομίων στην είσοδο του 4ου δημοτικού σχολείου για την ασφάλεια των παιδιών, η κατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Τριπόλεως με αφετηρία την Αρχαία Αγορά ( το συγκεκριμένο τμήμα του πεζοδρομίου είχε ανασηκωθεί από τις ρίζες των δένδρων ), η διαμόρφωση του parkihg στην οδό Ηρακλέους δίπλα στο νοσοκομείο ( ένα parkihg που σήμερα εξυπηρετεί τους περίοικους και τους επισκέπτες του νοσοκομείου), η τοποθέτηση μεταλλικών προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην είσοδο της πόλης πριν την γέφυρα του Ξηριά για την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών.
6. Όσο για τις απευθείας αναθέσεις του τελευταίου δεκαοκτάμηνου καλό θα είναι στο ετήσιο απολογισμό της η Δημοτική Αρχή να τις παρουσιάσει στους πολίτες, τόσο για το τι αφορούσαν, όσο και σε ποιους επαγγελματίες δόθηκαν.
7. Όσο για το ύφος και το ήθος των δελτίων τύπου που εκδίδει ο δήμος Άργους – Μυκηνών, αυτά φέρουν τη σφραγίδα των συντακτών τους που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι πολίτες, αφού τους πληρώνουν. Ο κ. Δήμαρχος καλό θα είναι να ελέγχει τα σχετικά δελτία τύπου πριν δοθούν στη δημοσιότητα διότι τον εκθέτουν και τελικά τον αδικούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: