Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Οι πολιτικοί της διαπλοκής και της διαφθοράς



Στην Ελλάδα στα χρόνια των μνημονίων εκτοξεύτηκε στα ύψη ο αριθμός των ανέργων, των αστέγων,  των νέο-άστεγων και των νεόπτωχων. Μαζί με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αποτελούν σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας.
Οι άνεργοι θεωρούνταν παλαιότερα ομάδα ανθρώπων που αποτελούσε την δεξαμενή από την οποία αντλούσαν εργαζόμενους οι επιχειρήσεις όταν χρειαζόντουσαν. Στην εποχή μας η μεγάλη γενιά των νέων ανέργων ιδιαίτερα των ανέργων μεσήλικες ή τους νέους είναι απόβλητοι της κοινωνίας, χωρίς σχεδόν καμιά ελπίδα να βρούνε εργασία.
 Το κράτος ελέγχει τους απανταχού φτωχούς άνεργους και άστεγους με την ενοχοποίηση (Μαζί τα φάγαμε)  και την κατατρομοκράτηση (Βία των ΜΑΤ), με εφαρμογή δηλαδή υπέρμετρης βίας κατά των διαμαρτυρομένων.


Η άσκηση ωμής και ανεξέλεγκτης βίας κατά των διαμαρτυρομένων εργαζομένων με μικρούς μισθούς ή ανέργων και φτωχών ασκείται με γνώμονα τη δημόσια τάξη ή  την κατηγορία ότι κινούνται από κόμματα  της αντιπολίτευσης (Για όλα π.χ. φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ).
Το μαύρο μπλοκ των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία ασκεί την εξουσία  εκ μέρους του μεγάλου κεφαλαίου (Τράπεζες, χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο κλπ) και επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά των δυνάμεων της εργασίας και των συνταξιούχων πολλοί εκ των οποίων οδηγούνται στην απόγνωση μέχρι και στην αυτοκτονία.
Ταυτόχρονα η μη ύπαρξη καμιάς μεταναστευτικής πολιτικής διογκώνονται τα προβλήματα τη χώρας.
Η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη και ο κ Χρυσοχοϊδης περί άλλων τυρβάζει.
Οι κυβερνώντες, στυγνοί υπάλληλοι του ΔΝΤ της ΕΚΤ και της Ε.Ε. εξοντώνουν τους πολίτες της χώρας με νόμους και μέτρα τα οποία καταλύουν κάθε προστατευτικό υπέρ της εργασίας μέτρο που κατακτήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες.
Με απίστευτο θράσος και αναίδεια το πολιτικό σύστημα που οδήγησε σταδιακά εδώ και τριάντα οκτώ χρόνια τη χώρα στην χρεοκοπία έχει αναλάβει  εργολαβικά την εφαρμογή των εξοντωτικών μέτρων που επιβάλλει το διεθνές κεφάλαιο επί των πολιτών της χώρας. Συμπληρωματικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κοντά σε αυτά η χώρα χάνει την ανεξαρτησία της, το έχουν δηλώσει δεκάδες παράγοντες και πολιτικοί της Ε.Ε. και εκποιεί την δημόσιο πλούτο σχεδόν χωρίς αντάλλαγμα. Η εξωτερική πολιτική της χώρας (ΑΟΖ, ΠΓΔΜ κλπ) αλλά και η οικονομική πολιτική (Μνημόνια κλπ) σχεδιάζεται και καθορίζονται σε ξένα κέντρα και οι αποφάσεις κοινοποιούνται στην Ελληνική κυβέρνηση η οποία τα εκτελεί χωρίς καμιά αντίσταση.
Οι πολιτικοί της διαπλοκής και της διαφθοράς που οι ίδιοι με νόμους διέγραψαν τα τεράστια σκάνδαλα του παρελθόντος παρουσιάζονται με φιλολαϊκό πρόσωπο αλλά όταν χρειάζεται φοράνε και την ποδιά του λύκου με απειλές ότι αν δεν ψηφιστούν οι φιλομνημονιακές δυνάμεις θα έλθει η καταστροφή στη χώρα.
Οι ίδιοι πολιτικοί που δεν έχουνε χωρίς ίχνος ντροπής αλλάξει στη συμπεριφορά τους απέναντι στο λαό και στη χώρα.
Αν, όπως έλεγε και ο Γκάντι, η φτώχεια είναι η χειρότερη μορφή βίας καταλαβαίνουμε τη βία που υφίστανται σήμερα οι μη προνομοιούχοι Έλληνες.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει στις ερχόμενες εκλογές, χωρίς φόβο,  να δώσει την πρέπουσα απάντηση στους ολετήρες της χώρας. Να τους εξαφανίσει εκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: