Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Καθάρματα… Και εμείς σας κοιτάμε ακόμη....

- Αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τις περικοπές συντάξεων και μισθών, αυτοί… - Δημόσια αυτοκτονία στο Σύνταγμα... εκεί που δόθηκαν οι τελευταίοι αγώνες ενάντια στα μνημόνια - “Αυτοκτόνησε” για να μην αφήσει χρέη στα παιδιά του! -
  Τον δολοφόνησαν τώρα στην πλατεία Συντάγματος!
Αυτό το έγκλημα είναι των δωσίλογων και των τροϊκανών! Αίσθηση προκαλεί το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο άνδρας λίγο πριν αυτοκτονήσει στο Σύνταγμα.

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».


Αυτό έγραψε ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός, που έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι, σήμερα το πρωί στην καρδιά της Αθήνας. Το τραγικό και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 σήμερα το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος.

Yποκριτές δωσίλογοι προδότες, φονιάδες των ονειρων μας, φονιάδες των παιδιών μας,των ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ,οτι και να γίνει δεν θα ξεφύγετε!θα τιμωρηθείτε,
θα είστε η μαύρη σελίδα της Ιστορίας ενος ολόκληρου Έθνους,οι σύγχρονοι Εφιάλτες!
 μιάσματα, θέλουμε ολοι να σας δούμε στην κατάσταση που μας φέρατε,στην φυλακή, άστεγους, πεινασμένους,χωρις περίθαλψη, άνεργους, δούλους στις τράπεζες!
Συλλυπητήρια στα παιδιά του,ΠΟΝΑΩ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
 ο κόσμος εχει φτάσει στα όρια του...στο Σύνταγμα αυτοκτονεί κόσμος και τα καθάρματα προωθούν ρουσφέτια..
.η οργή του λαού πρέπει να τους πνίξει...ερχονται οι κωλοεκλογες..
.ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: