Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Έγραψε ιστορία ο Διομήδης! (βίντεο)


Χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε στο Λουτράκι ο Διομήδης Άργους, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ με 25-21 κόντρα στην ελβετική Κριένς.
 Η γιορτή είχε αρχίσει από νωρίς στο κλειστό του Λουτρακίου και η ένθερμη υποστήριξη του κόσμου ήταν αδύνατο να μην οδηγήσει τους «λύκους» στο θρίαμβο!
 Άλλωστε δεν ήταν πολύ δύσκολο μετά το 28-28 του πρώτου ματς της Ελβετίας.
 Στη ρεβάνς, λοιπόν, της προημιτελικής φάσης, ο Διομήδης Άργους έφτασε πανηγυρικά στην επικράτηση και έγινε μόλις η δεύτερη ελληνική ομάδα που καταφέρνει να περάσει σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τον Φίλιππο Βέροιας



. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, δυναμική και η εμφάνιση από τους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια που πήραν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και, παρά τις προσπάθειες του Στάνκοβιτς, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής από πλευράς Κριένς, πέτυχαν μια ιστορική νίκη-πρόκριση.
 Τον επόμενο αντίπαλό τους οι «λύκοι» θα τον μάθουν την προσεχή Τρίτη (27/3) στην κλήρωση των ημιτελικών, με «υποψήφιους» την Πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας (63-48 την Ρουμάνικη Σουτσεάβα), την Ελβετική Βάκερ Τουν (64-57 την Ιταλική Μπόζεν),
ενώ εκκρεμεί η δεύτερη συνάντηση της Μακάμπι (Ισραήλ) με την Μάριμπορ (Σλοβενία) με τους Σλοβένους να έχουν κερδίσει στο πρώτο ματς με 29-28..
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: