Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

σκληροί κακοποιοί στο ΑΡΓΟΣ γάζωσαν τα πάντα με Καλάσνικοφ


Ακούστε τι είπε ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου...

 Οπως δήλωσε o ιδιοκτήτης του καταστήματος Χρυσόραμα, Ιωάννης Σουλάνδρος "παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας, έσπασαν την πόρτα, οι δράστες ήταν με δύο αυτοκίνητα και κρατούσαν καλάσνικοφ. 
Ήρθε η αστυνομία αμέσως γιατί είναι στην πλατεία το μαγαζί σε κετνρικό σημείο αλλά οι ληστές με τα καλάσνικοφ απείλησαν τους αστυνομικούς, τουλάχιστον 4 άτομα, οι οποιοι ξάπλωσαν στο έδαφος για να αποφύγουν τις σφαίρες και μέσα σε 3 λέπτα μας τα πήραν όλα, ότι ειχαμε στις προθήκες τα πήρανε... 



Υπάρχουν σε όλο το τετράγωνο και σε απόσταση 500 μέτρων σφαίρες στους τοίχους. Είναι απέναντι το Δημαρχείο και έχουν περάσει οι σφαίρες στην έδρα που κάθεται ο αντιδήμαρχος οταν συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο. Ακόμη δεν έχουμε κάνει αποτίμηση της ζημιάς πάντως είναι μεγάλη. Οι ληστές διέφυγαν αλλά σε ένα απέναντι κατάστημα έχει πιάσει η κάμερα ασφαλείας όλες τις κινήσεις και ήταν και άνθρωποι μεσα στο κατάστημα συμπτωματικά εκείνη την ώρα στις 4.00 τα ξημερώματα γιατί έβαζαν τιμές στα εμπορεύματα και τους απείλησαν, μπήκαν αυτοί μέσα και κλειδώθηκαν και οι ληστές πυροβουλουσαν. 

     Οι ληστές φορούσαν στολές παραλλαγής με κουκουλες και τζόκει και φαινονταν μόνο τα μάτια τους. Δεν ξέρει κανένας ακομη εάν προκειται για ελληνες ή αλλοδαπούς. Εμείς δεν είχαμε κάμερα ασφαλείας, μόνο συναγερμό που συνδέεται με την αστυνομία. Οι ληστές πάντως ήταν από αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, εάν έβρισκαν αντίσταση θα έριχναν στο ψαχνό, αυτοί είναι αποφασισμένοι δηλαδή. Το δικό μας το επάγγελμα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο. Τώρα στο κατάστημά μου υπάρχει εικόνα καταστροφής, σπασμένα ρολά που τα σήκωσαν μάλλον με υπομόχλιο, σπασμένη βιτρίνα που την έριξαν με βαριοπούλα και τώρα είναι θρύψαλα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: