Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ν.Γκαβούνος: Δεν πρόκειται να διατεθεί ούτε ένα σουβλάκι για τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις


ΠΡΩΤΟΥ αναφέρουμε το ρεπορτάζ απο την έγκριτη σελίδα ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
,να υπενθυμίσω οτι το είχαμε αναφέρει και πέρσι στις εκδηλώσεις του δήμου τις απόκριες
χορηγοί που δεν θέλουν να τους κάνω διαφήμιση, ακόμα και ιδιώτες έκαναν δωρεές σουβλάκια ειδικά στα παιδιά
ειδικά μια ερώτηση απο ενα κοριτσάκι
κύριε..που θα πάρω σουβλάκι.. συγκίνησε μια ομάδα πολιτών στον Αγιάννη,που έσπευσαν να φέρουν σουβλακια στα παιδιά απο την τσέπη τους
η ανάρτηση από ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 Από την στιγμή που θα πηγαίνατε σε μια αποκριάτικη εκδήλωση που την διοργανώνει ο δήμος και εκεί προσέφεραν τζάμπα σουβλάκια, ποιος θα νομίζατε ότι τα προσφέρει, ο "από μηχανής θεός";
 Έσπασαν τα τηλέφωνα λένε πληροφορίες στα γραφεία της ΚΕΔΑΜ για τα σουβλάκια που προσφέρθηκαν στην εναρκτήρια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Αργους Μυκηνών εχθές στον Αγιάννη.



ζητούσαν οι άνθρωποι και στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν να έχουν και εκεί σουβλάκια. Έπαιρναν όμως την κρυάδα από τον Ν.Γκαβούνο έτσι όπως μας την έστειλε και σε εμάς που πέσαμε στο ατόπημα να γράψουμε πως τα σουβλάκια ήταν προσφορά από την ΚΕΔΑΜ.
 email από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ
 "θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων: "Το σημείο του ρεπορτάζ σας που αναφέρει ότι : Κατόπιν όλοι μαζί κατέληξαν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη όπου είχαν ανάψει φωτιές και έτσι ξεκίνησε ο χορός. Μάλιστα δεν έλειψε το κρασί και το σουβλάκι που ήταν προσφορά της ΚΕΔΑΜ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μιας και από την ΚΕΔΑΜ δεν πρόκειται να διατεθεί ούτε ένα σουβλάκι για τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια: