Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

μια αφύπνιση θα μας σώσει – ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!


  

Ενημέρωση (γράφει η Δέσποινα Δημότση – debbiedim@hotmail.com)

              Καλωσορίσατε στην Νέα Παγκόσμια Τάξη πραγμάτων και στην νέα κυβέρνηση ανασχηματισμού την οποία δεν εξέλεξε ο λαός αλλά επιβλήθηκε δήθεν για την εθνική μας σωτηρία (τραγωδία και αφανισμό εννοεί). Δημοκρατία κατά τα’ άλλα; Ή δικτατορία της ελίτ των τραπεζιτών; Αν υπάρχει ακόμα πολίτης που θεωρεί ότι είμαστε ελεύθεροι, αφήστε τον – ζει σε παράλληλο σύμπαν. Στις ευρωεκλογές του 2009 αναρωτιόμουν σε άρθρο μου «τι πολίτευμα έχουμε;» και φυσικά είχα δεχθεί τα «πυρά» των προοδευτικών (;). Δυστυχώς όμως σήμερα βγήκαν αληθινά όλα αυτά τα σενάρια συνομωσίας που θεωρούσαν απίθανα μερικοί.
Μεταξύ δακρυγόνων (που έπεφταν χωρίς λόγο) και κουκουλοφόρων (οι οποίοι είναι μέλη του διεφθαρμένου παρόντος συστήματος), έδωσαν το παρόν πολλές χιλιάδες πολίτες, μπορεί να έφταναν και στο ένα εκατομμύριο αλλά και ακόμη παραπάνω. Όλες οι οδοί γύρω από το Σύνταγμα ήταν γεμάτες κόσμο, νέους, ηλικιωμένους, φοιτητές κτλ.

Όλoι αυτοί οι απλοί άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν να πουν «ΟΧΙ» στην πώληση της χώρας και στην καταδίκη του μέλλοντος των ερχόμενων γενεών. Πράγμα που δεν έκανε η πλειοψηφία των προδοτών του κ(υ)νοβουλίου. Που φτάσαμε;;;; Να λένε «όχι» βουλευτές που κανείς δεν περίμενε από κόμματα που κανείς δεν περίμενε και οι δήθεν πατριωταράδες να πουλάνε όχι απλά τις ιδέες τους αλλά μία ολόκληρη χώρα λέγοντας «Ναι, σε όλα». Θα τιμωρηθούν. Όχι μόνο οι υπέρμαχοι του «Ναι, σε όλα» αλλά και οι απόντες. Αυτοί που θα κάνουν κωλοτούμπα για να κοροϊδέψουν και να πουλήσουν για ακόμη μία φορά τον Ελληνικό λαό, οι δήθεν πατριωτάραδες. Μετά την Κυριακή 12/2/2012 δεν μπορώ να πω πλέον «για όλα φταίνε οι 300», διότι είναι άδικο. Ναι μεν έχουν ακόμη τα δικαιώματα τους αλλά δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που έδωσαν μάχη, που ψήφισαν «Όχι»  και που πέταξαν το κείμενο του μνημονίου μέσα στη Βουλή!!! (τι κρίμα που το κείμενο δεν βρήκε το στόχο). Πλέον δεν υπάρχουν ταμπέλες. Ξεχάστε τις!!! Πλέον βλέπουμε και κρίνουμε μεμονωμένες κινήσεις.
Θα μας κάνει Αργεντινή η Goldman Sachs και τα τσιράκια της;;; Ή θα αντισταθούμε σε αυτό που έρχεται;;; Όσο προλαβαίνουμε βεβαίως, βεβαίως. Μόλις περάσει ο νόμος περί φίμωσης των μπλογκς τότε ….. καληνύχτα. Δεν θα μπορούμε πλέον να μιλάμε ελεύθερα (όχι ότι μπορούμε τώρα), ούτε και να οργανωνόμαστε για το οτιδήποτε. Και οι δυνάστες θα κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους. Την ώρα της διαδήλωσης κανένας μας δεν είχε σήμα στο κινητό, ούτε ίντερνετ (μιας και είπα ίντερνετ – πολύ χάρηκα με τις επιθέσεις των «Anonymous», τους έδειξαν να καταλάβουν πως τίποτα δεν τελείωσε στις 12/2, αλλά τώρα ξεκινάει το πραγματικό πάρτυ). Ό λόγος απλός – δεν ήθελαν ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί γιατί αυτό που τους τρομάζει περισσότερο είναι η ΕΝΩΣΗ.
Την τελευταία υπογραφή θα την βάλουμε εμείς, ο λαός!!! Να τιμωρηθούν οι προδότες; Να πάρουμε πίσω την χώρα μας; Να διώξουμε τραπεζίτες και δανειστές; Να δράσουμε ενωμένοι; Να τιμήσουμε τους προγόνους μας; Να σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας; Να ξαναγράψουμε ένδοξη ιστορία, μόνο όπως εμείς ξέρουμε; …… Η απάντηση του Ελληνικού λαού : «ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ»!!!!
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Αργολική Ανάπτυξη” στις 16/2/2012 Αρ. Φ. 602

Δεν υπάρχουν σχόλια: