Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΡΕ ΣΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ


ενώ δεν έχει αφήσει μνημόνιο για μνημόνιο αψήφιστο
 τώρα ψήφισε και
 ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2012
 λέγοντας η μάλλον σχεδόν κλαίγοντας
 Έσοδα για το κράτος δεν μπορεί να είναι μονοσήμαντα οι φόροι και τα τέλη, σε μια στιγμή μάλιστα που η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί. Έσοδα μπορούν στην πραγματικότητα να προκύψουν μόνο μέσα από νέες πηγές και νέες δυνατότητες πλούτου. Υπάρχουν αυτές οι νέες πηγές και αυτές οι νέες δυνατότητες;
 τότε γιατί το ψήφισες αφού ακριβώς είναι μόνο φόροι και τέλη για τους φτωχούς;
ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ' ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ..ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ..
 ΑΠΟ http://www.eccefpolis.gr/ 
Αρχές Φεβρουαρίου 2010 ο καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής στο ΑΠΘ, κ. Κ.Παπαστεφάνου κάνει την εξής δημόσια ανακοίνωση σε ένα διεθνές συνέδριο στη Θεσσαλονίκη για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας: «Υπάρχουν και μεγάλες ποσότητες ουρανίου στη χώρα μας, οι φλέβες του ουρανίου ξεκινούν από τον Άι Λια Σερρών, επεκτείνονται βόρεια της Δράμας και νότια της Ροδόπης, από το Παρανέστι μέχρι τα βουλγαρικά σύνορα, αλλά και μέχρι την Ξάνθη όπου σχεδόν σε όλα τα πομακοχώρια το υπέδαφος έχει ουράνιο». Οι έρευνες αυτές υπάρχουν έτσι κι αλλιώς από το 1981 κρυμμένες σε κάποια συρτάρια των υπουργείων και της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας. Κι ένα μήνα μετά τις δηλώσεις Παπαστεφάνου για το ουράνιο εμφανίστηκαν στο υπουργείο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κάποιοι εκπρόσωποι αμερικάνικης εταιρίας ερευνών στο υπέδαφος που ζητούσαν πληροφορίες για τη διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για έρευνες ουρανίου στην Ελλάδα. Και πριν από 15 ημέρες οι έρευνες ξεκίνησαν από την αμερικάνικη ομάδα στον Έβρο όπως με ειδοποίησαν και οι φίλοι μου. Και κάπως έτσι μετά τον χρυσό στη Χαλκιδική θα μας αρπάξουν και το ουράνιο «μπιρ παρά» που λένε. Γιατί οι πρώτες πληροφορίες που έχω μιλάνε για εξευτελιστικές προτάσεις των αμερικανών στην Ελλάδα για να εκμεταλλευτούν το ουράνιο στον Έβρο. Το μέγα σκάνδαλο τώρα ξεκινάει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κάπως έτσι μετά τον χρυσό στη Χαλκιδική θα μας αρπάξουν και το ουράνιο «μπιρ παρά» που λένε. Γιατί οι πρώτες πληροφορίες που έχω μιλάνε για εξευτελιστικές προτάσεις των αμερικανών στην Ελλάδα για να εκμεταλλευτούν το ουράνιο στον Έβρο. Το μέγα σκάνδαλο τώρα ξεκινάει.